Rize'de 50 Personel Alınacak

Rize'de 50 Personel Alınacak
AssisTT Rize, 50 yeni müşteri temsilcisi için iş başvurularının başladığını bildirdi.

AssisTT Ailesi Rize’de büyüyor... AssisTT’in Rize 50 yeni müşteri temsilcisi için iş başvurusuna çıktı.  İş başvurusunda bulunacak adayların 29 Ağustos tarihine kadar İşkur İl Müdürlüğü’ne gitmesi ya da 31 Ağustos  tarihine kadar İşkur internet sitesi www.iskur.gov.tr adresinden başvuru yapması gerekiyor.

Türk Telekom Grup Şirketi ve çağrı merkezi sektörünün liderlerinden AssisTT Rize’de büyümesini sürdürüyor. AssisTT’in Rize’deki çağrı merkezine yönelik başvurular sürüyor.

Türkiye genelinde 16 ilde 18 çağrı merkezine sahip contact center şirketi AssisTT, Rize çağrı merkezi kadrosunu genişletmeye hazırlanıyor. Halihazırda 400 kişinin çalıştığı çağrı merkezine önümüzdeki günlerde 50 yeni müşteri temsilcisi daha alınacak.

Rize çağrı merkezinde TTNET ve THY müşterilerine hizmet veriliyor. TTNET hizmetleri arasında internet teknik destek, kota ve paket değişikliği işlemleri; THY hizmetleri arasında ise bilet satışı, rezervasyon, bilgi danışma gibi pek çok işlem bulunuyor.

Rize İşkur İl Müdürlüğü ile AssisTT arasında imzalanan protokol ile alımı yapılacak adayların 29 Ağustos tarihine kadar İşkur İl Müdürlüğü’ne gitmesi ya da 31 Ağustos  tarihine kadar İşkur internet sitesi www.iskur.gov.tr adresinden başvuru yapması gerekiyor. Adaylarda 18-35 yaş aralığında olma, lise mezuniyeti ve MS Office programlarını kullanabilme özellikleri aranıyor.