Rize’de 53. Kolordu Farkı !

Rize’de 53. Kolordu Farkı !
Çaykur Rizespor taraftar grubu 53.Kolordu, tribünlerde Çaykur Rizespor’a desteğini esirgemezken kentte yaptığı sosyal sorumluluk projeleriyle adından sıkça söz ettiriyor.

Çaykur Rizespor taraftar grubu 53.Kolordu; Neslican Tay, Esila organ nakli çağrısı, Eren Başak anasınıfı ve kan bağışı gibi sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekleyerek 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü kapsamında Rize Devlet Hastanesi çocuk servisinde yatmakta olan hasta çocuklara ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyarete katılan grup yönetimi çocuklara çeşitli oyuncaklar ve Çaykur Rizespor formaları hediye ederek, hem çocuklara hem de ailelerine moral verdi.

Ziyaretin gerçekleşmesi sağlayan Başhekim Uzm. Dr. Özcan Yavaşi ve çocuk doktoru Uzm. Dr Turgay Aydın ile organizasyona katılan ve desteklerini esirgemeyen Çaykur Rizespor yöneticileri Serkan Karavin ve Talha Küçükvar'a grup yönetimi teşekkürlerini iletti.

Sosyal sorumlulukların artarak devam etmesini dileyen 53. Kolordu; "Çocuk hakları alanında yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen, dünyada ve Türkiye’de yaşayan tüm çocukların 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü’nü kutluyoruz" şeklinde sosyal medyadan farkındalık yarattı.

rize’de-53.-kolordu-farki-!-(1).jpgrize’de-53.-kolordu-farki-!-(2).jpgrize’de-53.-kolordu-farki-!-(3).jpgrize’de-53.-kolordu-farki-!-(4).jpgrize’de-53.-kolordu-farki-!-(5).jpgrize’de-53.-kolordu-farki-!-(7).jpgrize’de-53.-kolordu-farki-!-(6).jpg