Rize'de 6 Şubat'ın Yıl Dönümünde Çifte Etkinlik

Rize'de 6 Şubat'ın Yıl Dönümünde Çifte Etkinlik
11 ili etkileyen Kahramanmaraş merkezli depremlerin 1. yıl dönümünde Rize'de 6 Şubat Salı sabahı ve öğle vaktinde 2 ayrı program düzenlenecek.

6 Şubat 2023 tarihinde 11 ili etkileyen Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden vatandaşların ruhlarına ithafen Rize’de "6 Şubat Depremi Anma ve Gençler Sabah Namazında Buluşuyor" ve “Mevlid ve Dua” programı düzenleneceği bildirildi.

Rize İl Müftülüğünden yapılan açıklamada, İl Müftülüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde 6 Şubat 2024 Salı günü sabah namazında (saat 06.20) Rize Merkez Sahil Camii'nde "6 Şubat Depremi Anma ve Gençler Sabah Namazında Buluşuyor Programı" düzenleneceği ve programda Kur’an-ı Kerim okunacağı, toplu olarak sabah namazı kılınacağı, tesbîhat ve sohbet sonrası dua edilerek ikramda bulunulacağı kaydedildi.

Aynı gün öğle namazı öncesi (saat 11.45) Şeyh Camii’nde 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden vatandaşlarla, Türk Polis Teşkilatı mensupları ve yakınları için Mevlid ve Dua programı düzenleneceği belirtildi.

Açıklamada, tüm vatandaşlar her iki programa da davet edildi.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
4 Yorum