Rize'de 88 Yaşındaki Hasta Kadın Başbakan Sevgisiyle Sandığa Gitti

Rize'de 88 Yaşındaki Hasta Kadın Başbakan Sevgisiyle Sandığa Gitti
Rize’de 88 yaşındaki bir hasta Başbakan Erdoğan’a olan sevgisi dolayısıyla ambulans sedye aracılığıyla oy vermek için sandığa gitti.

Rize’de evde bakım hizmeti alan 88 yaşındaki bir hasta hemşerisi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgisi dolayısıyla oy vermek için sağlık ekiplerince ambulansla getirildiği okulda kombinasyon sedye ile sandık başına götürülerek oğlunun yardımıyla oyunu kullandı.

rizede-88-yasindaki-hasta-kadin-basbakan-sevgisiyle-sandiga-gitti-(1).jpg

Rize Merkez Reşadiye Mahallesinde oturan Mustafa Köroğlu, Başbakan Erdoğan için oy vermek isteyen hasta annesinin oyunu kullanabilmesi için Rize İl Sağlık Müdürlüğü tarafından oluşturulan kriz masasını arayarak yardım istedi. Köroğlu’nun müracatıyla harekete geçen sağlık ekipleri, Hanife Köroğlu’nu evinden kombinasyon sedye ve ambulans ile alarak oy kullanacağı okula getirdi.

rizede-88-yasindaki-hasta-kadin-basbakan-sevgisiyle-sandiga-gitti-(12).jpg

rizede-88-yasindaki-hasta-kadin-basbakan-sevgisiyle-sandiga-gitti-(7).jpg

Kombinasyon sedye ile ambulanstan indirilen anne Köroğlu, yine kombinasyon sedye ile götürüldüğü okulda oğlunun yardımı ile oyunu kullandı. Oyunu kullanan hasta daha sonra sağlık ekiplerince evine bırakıldı.

Rize İl Sağlık Müdürlüğü’nün böyle bir hizmeti sunmasından dolayı mutlu olduklarını ifade eden Mustafa Köroğlu, verilen hizmet dolayısıyla teşekkürlerini ileterek, “Annem, Başbakan Erdoğan’a olan sevgisi dolayısıyla seçimde oy kullanmak istediğini ve Başbakan Erdoğan’a oy vermek istediğini söyledi. Ancak ağır ve hasta olduğundan bu isteğini yerine getirmemiz zordu. İl Sağlık Müdürlüğü’nün uygulamaya koyduğu hizmet sayesinde annemin isteğini yerine getirdik. Böylesine bir hizmeti bizlere sunan yetkililere teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

rizede-88-yasindaki-hasta-kadin-basbakan-sevgisiyle-sandiga-gitti-(2).jpg

rizede-88-yasindaki-hasta-kadin-basbakan-sevgisiyle-sandiga-gitti-(3).jpg

rizede-88-yasindaki-hasta-kadin-basbakan-sevgisiyle-sandiga-gitti-(6).jpg

rizede-88-yasindaki-hasta-kadin-basbakan-sevgisiyle-sandiga-gitti-(8).jpg

rizede-88-yasindaki-hasta-kadin-basbakan-sevgisiyle-sandiga-gitti-(9).jpg

rizede-88-yasindaki-hasta-kadin-basbakan-sevgisiyle-sandiga-gitti-(10).jpg

rizede-88-yasindaki-hasta-kadin-basbakan-sevgisiyle-sandiga-gitti-(11).jpg

rizede-88-yasindaki-hasta-kadin-basbakan-sevgisiyle-sandiga-gitti-(13).jpg