Rize’de Açık Hava Sinemasına İlgi Yoğun

Rize’de Açık Hava Sinemasına İlgi Yoğun
Rize Belediyesi Gençlik Merkezi ve Bilgi Evi'nin (RİBEGEM) düzenlediği RİBEGEM Gençlik Festivali kapsamında açık hava sinema etkinliği düzenlendi.

RİBEGEM'in 30 Mayıs ve 4 Haziran tarihleri arasında düzenlediği Gençlik Festivali kapsamında Portakallık Mahallesi sahilinde bulunan yeşil alanda açık hava sinema etkinliği düzenlendi.

Çanakkale Savaşı'nın anlatıldığı "Son Mektup" adlı filmin gösterildiği etkinliğe gençlerin ilgisi yoğun oldu.

Alanı dolduran gençlerin oldukça mutlu oldukları ve etkinlikten memnun kaldıkları görüldü.

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin de gençlerle birlikte filmi izledi.

rizede-acik-hava-sinemasina-ilgi-yogun-10.jpgrizede-acik-hava-sinemasina-ilgi-yogun-9.jpgrizede-acik-hava-sinemasina-ilgi-yogun-8.jpgrizede-acik-hava-sinemasina-ilgi-yogun-7.jpgrizede-acik-hava-sinemasina-ilgi-yogun-6.jpgrizede-acik-hava-sinemasina-ilgi-yogun-5.jpgrizede-acik-hava-sinemasina-ilgi-yogun-3.jpgrizede-acik-hava-sinemasina-ilgi-yogun-1.jpgzavendikli-kurslari-kayit-022-003.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
5 Yorum