Rize'de Aday Memurların Asalet Heyecanı

Rize'de Aday Memurların Asalet Heyecanı
Rize İl Özel İdaresinde görev yapan aday memurlar, Özel İdare Toplantı Salonu’nda düzenlenen yemin töreni ile asaletlerini aldı.

Rize İl Özel İdaresinde görev yapan 15 aday memurun yemin ederek asaletlerini aldığı törene; Vali Yardımcısı ve Rize İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Şefik Aygöl, Genel Sekreter Yardımcıları Mehmet Nuri Gezmiş ve Salih Kurtuluş, birim müdürleri ve kurum personeli katıldı.

rizede-aday-memurlarin-asalet-heyecani-3.20140922143600.jpg

Aday memurların yemin töreninde konuşan Vali Yardımcısı Rize İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Şefik Aygöl, devlet memurluğunda her zaman fedakârlık, güler yüz ve hoşgörünün esas olduğuna dikkat çekerek; ”Bugüne kadar aday memur konumundaydınız. Bugün itibarıyla asıl memur unvanıyla görev yapacaksınız. Bizler büyük bir aileyiz. Aile olmanın olmazsa olmazı ortak düşünebilmek, aynı amaç uğrunda ortak hareket etmektir.” dedi.

Memuriyet hayatında birlik, bütünlük ve hizmet aşkının önemini vurgulayan Aygöl, "Halkımıza her zaman alçak gönüllü, fedakar, onların sorununu kendi sorunumuz olarak algılayıp çözüm odaklı hizmet yarışında olacağınıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

Türk Bayrağı üzerine el basarak yemin metnini okuyan aday memurlara  asaletlerini teslim eden Aygöl, adayları tebrik ederek görevlerinde başarılar diledi.

rizede-aday-memurlarin-asalet-heyecani-2.jpg

rizede-aday-memurlarin-asalet-heyecani-1.jpg