Rize'de Amatör Futbol Sahası Önüne Üst Geçit Yapıldı

Rize'de Amatör Futbol Sahası Önüne Üst Geçit Yapıldı
Rize’de Reşadiye mahallesinde otogar kavşağı ile Şenol Birol Futbol Kompleksi arasında inşa edilen üst geçidin yapım çalışmaları tamamlandı.

Rize Belediyesi ve Karayolları Bölge Müdürlüğü işbirliğiyle kentte ihtiyaç duyulan yerlere üst geçit yapım çalışmaları devam ediyor. Reşadiye mahallesinde otogar kavşağı ile Şenol Birol Futbol Kompleksi arasında vatandaşların ulaşımını kolaylaştırmak adına yeni üst geçidin yapım çalışmaları tamamlandı. Üst geçidin tamamlanmasıyla birlikte hem sahil kısmını hem de spor alanlarını kullanmak isteyen vatandaşların güvenli bir şekilde geçişleri sağlanmaya başlandı.

Daha önce yapımı tamamlanan; Gülbahar Mahallesi Şevket Yardımcı İlkokulu önünde ve Rize Yenişehir Kapalı Spor Salonu önünde yapılan üst geçitlerle birlikte şehir merkezine 3 adet yeni üst geçit kazandırılmış oldu.

Rize Belediyesi aynı zamanda şehrin farklı bölgelerinde bulunan üst geçitlere rampalar yerleştirerek vatandaşların bebek arabalarıyla ve tekerlekli sandalye ile daha rahat hareket edebilecekleri “Engelsiz Rize” için çalışmalarını sürdürüyor.

rizede-resadiye-mahallesinde-otogar-kavsagi-ile-senol-birol-futbol-kompleksi-arasinda-insa-edilen-ust-gecidin-yapim-calismalari-tamamlandi-4-001.jpgrizede-resadiye-mahallesinde-otogar-kavsagi-ile-senol-birol-futbol-kompleksi-arasinda-insa-edilen-ust-gecidin-yapim-calismalari-tamamlandi-1.jpgrizede-resadiye-mahallesinde-otogar-kavsagi-ile-senol-birol-futbol-kompleksi-arasinda-insa-edilen-ust-gecidin-yapim-calismalari-tamamlandi-5.jpgrizede-resadiye-mahallesinde-otogar-kavsagi-ile-senol-birol-futbol-kompleksi-arasinda-insa-edilen-ust-gecidin-yapim-calismalari-tamamlandi-6.jpgrizede-resadiye-mahallesinde-otogar-kavsagi-ile-senol-birol-futbol-kompleksi-arasinda-insa-edilen-ust-gecidin-yapim-calismalari-tamamlandi-2.jpgrizede-resadiye-mahallesinde-otogar-kavsagi-ile-senol-birol-futbol-kompleksi-arasinda-insa-edilen-ust-gecidin-yapim-calismalari-tamamlandi-3.jpg

ishak-alim-ak-parti-rize-milletvekili-aday-adayi-033.jpg

Kaynak:Bayram Ali Sarı

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
9 Yorum