Rize'de Amatör Lig Maçında Kavga Çıktı VİDEO İZLE

Rize'de Amatör Lig Maçında Kavga Çıktı VİDEO İZLE
Rize 1. Amatör Liginde Veliköyspor ile Aşıklarspor arasında oynanan maç, taraftarların hakeme tepki göstermesi nedeniyle tatil edilince arbede yaşandı.

Rize 1. Amatör Ligi B Grubu'nda Veliköyspor ile Aşıklarspor takımları arasında Güneysu'da oynanan maçın son dakikalarında taraftarların hakeme tepki göstermesi nedeniyle hakem maçı tatil edince olaylar çıktı. Tatil kararının ardından saha içinde yaşanan arbedeyi önlemeye çalışan bir polis, havaya ateş etti.

rizede-amator-lig-macinda-kavga-cikti-3.20141130211942.jpg

Aşıklarspor ile Veliköyspor takımlarının Güneysuspor Sosyal Tesisleri'nde yaptığı ve 2-2'lik skorla devam eden maçın 80. dakikasında hakem, taraftarların gösterdiği tepki nedeniyle maçı durdurdu.

rizede-amator-lig-macinda-kavga-cikti-4.jpg

"Maçı tatil ettiğini" bildirerek yardımcılarıyla birlikte soyunma odasına hareket eden hakemin çevresini sarar Aşıklarspor futbolcular hakeme tepki gösterdi. Hakemin güvenli şekilde sahadan ayrılmasına çalışan polislerden biri, yaşanan arbede sırasında havaya ateş etti. Soyunma odasına giden hakemler, daha sonra polis nezaretinde stattan ayrıldı.

rizede-amator-lig-macinda-kavga-cikti-2.20141130211234.jpg

rizede-amator-lig-macinda-kavga-cikti.jpg