Rize’de Ambulans Kazası 2 Yaralı

Rize’de Ambulans Kazası 2 Yaralı
Rize’de evde sağlık hizmeti alan hastayı taşıyan hasta nakil ambulansı kaza yaptı. Kazada sürücü ve ambulanstaki hasta hafif şekilde yaralandı. Hasta yakını ise kazayı yara almadan atlattı.

Rize’nin Çayeli ilçesinde meydana gelen kazada; evde bakım hizmeti alan ve RTEÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören bir hastanın Pazar ilçesindeki evine sevk edilmesi sırasında hasta nakil ambulansı, Çayeli tüneli çıkışı Melyat arası yağmur birikintisinin neden olduğu gölette sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle kaza yaptı.

Akşam saatlerinde meydana gelen kazada, 53 DD 269 plakalı hasta nakil ambulansı sürücüsü Mehmet Yılmaz ile ambulansta bulunan hasta Mustafa Çamkerten hafif şekilde yaralandı. Hasta yakını Ayşe Çamkerten ise kazayı yara almadan atlattı.

Sürücünün kafasından darbe aldığı ve vücudunda kırıklar olduğu, hastada ise kırıklar oluştuğu bilgisine ulaşılırken, yaralılar, ambulanslarla Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.