Rize'de Aralık Ayı Haftaya Başlangıç Toplantısı Yapıldı

Rize'de Aralık Ayı Haftaya Başlangıç Toplantısı Yapıldı
Rize’deki kurum ve kuruluşların idarecilerinin tamamının katılımı ile gerçekleştirilen ‘Haftaya Başlangıç Toplantıları’na Vali Kemal Çeber başkanlığında devam edildi.

Rize Öğretmenevinde gerçekleştirilen ve Vali Çeber’in eşi Neslihan Ayan Çeber’in de katıldığı toplantıda İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmail Hocaoğlu ve Op.Dr.Bülent Güvendi birer sunum yaptılar.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Hocaoğlu’nun Rize’nin sahip olduğu kültür ve turizm zenginlikleri ve kurum faaliyetleri hakkında, Op.Dr. Güvendi’nin de geleneksel ve tamamlayıcı tıp konusunda birer sunum yaptığı toplantının açılışında Vali Kemal Çeber, yaptığı değerlendirmede; “Haftaya başlangıç toplantıları sayesinde kurumlarımızın idarecileri arasında iyi bir koordinasyon ve iletişim olanağı bulduk. Yakaladığımız bu uyum sayesinde de Rize’de birçok güzel çalışma ve projeyi, halkımızın hizmetine sunmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Yakalamış olduğunuz bu koordinasyon sayesinde vermiş olduğunuz hizmetlerden dolayı hepinizin nezdinde tüm kamu çalışanlarına teşekkür etmek istiyorum” şeklinde konuştu.

Rize’nin en önemli değerlerinden bir tanesinin de turizm olduğuna vurgu yapan Vali Çeber, “Rize’nin geleceğinde çaydan sonra turizmin büyük bir rol üstleneceğini düşünüyorum. Bu anlamda kurum ve kuruluşlarımızın sahip olduğu internet siteleri de bir anlamda birer turizm elçisi vazifesi görmekte. Eğer bu şehrin geleceğini turizmde görüyorsak ve halkımızı doğru ve güncel bir şekilde bilgilendirmek istiyorsak kurumlarımızın internet sitelerini güncel tutmamız gerektiğini düşünüyor ve bu konuda göstereceğiniz hassasiyetten dolayı şimdiden teşekkür ediyorum” dedi.

Vali Çeber’in değerlendirmelerinin ardından İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmail Hocaoğlu ve Op.Dr.Bülent Güvendi’nin sunumları ile toplantıya devam edildi.

rize’deki-kurum-ve-kuruluslarin-idarecilerinin-tamaminin-katilimi-ile-gerceklestirilen-‘haftaya-baslangic-toplantilari’na-vali-kemal-ceber-baskanliginda-devam-edildi-(1).jpgrize’deki-kurum-ve-kuruluslarin-idarecilerinin-tamaminin-katilimi-ile-gerceklestirilen-‘haftaya-baslangic-toplantilari’na-vali-kemal-ceber-baskanliginda-devam-edildi-(4).jpgrize’deki-kurum-ve-kuruluslarin-idarecilerinin-tamaminin-katilimi-ile-gerceklestirilen-‘haftaya-baslangic-toplantilari’na-vali-kemal-ceber-baskanliginda-devam-edildi-(3).jpgrize’deki-kurum-ve-kuruluslarin-idarecilerinin-tamaminin-katilimi-ile-gerceklestirilen-‘haftaya-baslangic-toplantilari’na-vali-kemal-ceber-baskanliginda-devam-edildi-(2).jpg