Rize'de Araştırma Hastanesine Temizlik Personeli Alınacak

Rize'de Araştırma Hastanesine Temizlik Personeli Alınacak
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde çalıştırılmak üzere kura ile 3 Erkek, 1 Bayan Temizlik Hizmetleri Personeli alınacaktır.

Onat Temizlik Bilgi İşlem Limited Şirketi taahhüdü altında bulunan Sağlık Bakanlığı R.T.E.Ü. Eğitim ve Araştırma Hastanesi hizmet binalarında görevlendirilmek üzere alınacak temizlik personeline başvuru şartları...

En az ilköğretim mezunu,
35 yaşını aşmamış, (36 yaşından gün almamış)
Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış,
Vardiyalı çalışma sistemine uyumlu,
Zihinsel ve bedensel engeli olmayan,
Çalışmasında engel olabilecek bir hastalığı olmamak (Obezite dahil)
Verilen tüm görevleri tüm görev noktalarında yapacak, kapalı veya açık alan ve görev yeriseçmeyecek,

Daha önce kamu kurum ve kuruluşlarından çeşitli nedenlerden dolayı işten çıkarılmamış olan, 3 Bay – 1 Bayan Temizlik Hizmetleri Personeli alınacaktır.

Ayrıca 31.12.2017 tarihine kadar herhangi bir nedenden ötürü işten ayrılan personellerimizin yerine işe yeni başlayacak. Temizlik Hizmetleri Personellerini belirlemek amacıyla, 40 Bay (işten ayrılan bay personellerin yerine istihdam edilecek) 30 Bayan (işten ayrılan bayan personellerin yerine istihdam edilecek) yedek personel alım sırasını belirlemek amacıyla noter huzurunda kura çekimi yapılacaktır.

BAŞVURU ŞEKLİ
Başvurular T.C. Sağlık Bakanlığı R.T.E.Ü. Eğitim ve Araştırma Hastanesinde bulunan ONAT Temizlik Bilgi İşlem İrtibat Müdürlüğüne 29 Haziran – 6 Temmuz tarihleri arasında saat 17:00’a kadar şahsen yapılacak olup, başvuru şartlarını sağlayan tüm adaylara başvuru formu doldurulacaktır.

Belirtilen tarihten önceki başvurular dikkate alınmayacaktır.

Kura çekimi 10.07.2015 tarihinde saat 14.00’de Eğitim Araştırma Hastanesi Konferans Salonunda noter huzurunda gerçekleştirilecektir. Kura sonrası yedek adayların listesi; isim, yaş okul bilgileri duyurulacaktır.

Kura sonrası başvuru şartlarını taşımadığı anlaşılan, yanıltıcı bilgi - belge verenler ve sağlık kurulu raporu ile çalışamayacağı anlaşılan kişilerin alımı yapılmayacaktır. Yedek adaylık geçerlilik süresi 31 Aralık 2017 tarihine kadardır.