Rize'de Asayiş Uygulamaları Son Sürat Devam Ediyor

Rize'de Asayiş Uygulamaları Son Sürat Devam Ediyor
Rize İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler kentte halkın güvenli ve huzurlu bir ortamda yaşamasını sağlamak, can ve mal güvenliğini en üst düzeyde tesis edebilmek amacıyla asayiş uygulamalarına ara vermeden devam ediyor.

Rize İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Rize İl Merkezi ve İlçelerinde yapılan asayiş uygulamalarına dün gece 8 farklı noktada devam edildi.

Rize şehir merkezi ve ilçelerde dün gece gerçekleştirilen aramalarda 179 şahsın GBT'sine bakılırken, K.M. adlı bir işyerinde E.K. isimli şahsın üzerinde 1 adet ruhsatsız tabanca, bu silaha ait şarjör ve mermiler ve aynı yerde bulunan H.Ç. isimli şahsın üzerinde ise 13 cm uzunluğunda taşınması yasak bıçak ele geçirildi. Şahıslar hakkında yapılan işlemlerin ardından E.K. ve H.Ç. Savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

Ayrıca Pazar ilçesinde yapılan yol uygulamasında 53 plakalı bir araçta 1 adet üzerinde çeşitli ibareler bulunan ruhsatsız silah ve bu silaha ait şarjör ve mermiler ele geçirildi. Araç içerisinde bulunan M.P. yapılan işlemlerin ardından Savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

Rize Emniyet Müdürlüğü yetkilileri Rize merkez ve ilçelerinde huzurlu ve güvenli bir ortamın sürdürülmesi için çalışmaların kararlılıkla devam edeceğini kaydetti.

rizede-asayis-uygulamalari-(1).jpgrizede-asayis-uygulamalari-(2).jpgrizede-asayis-uygulamalari-(3).jpgrizede-asayis-uygulamalari-(4).jpg

rizede-asayis-uygulamalari-(5).jpgrizede-asayis-uygulamalari-(6).jpg