Rize'de Asayiş Uygulamalarında Yakalananlar Yok Artık Dedirtti !

Rize'de Asayiş Uygulamalarında Yakalananlar Yok Artık Dedirtti !
Rize'deki asayiş uygulamaları ile yol kontrollerinde çok sayıda silah ve uyuşturucu madde ele geçirildi.

Rize'de çeşitli suçlardan aranan 5 şahıs yakalandı. Asayiş uygulamaları ve yol kontrollerinde ayrıca 7 adet ruhsatsız tabanca, 4 adet av tüfeği ve 95 gr uyuşturucu madde ile çeşitli suç aletleri ele geçirildi.

Rize İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Asayiş, Kaçakçılık ve Organize ile Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin kentte düzenli asayiş uygulaması ve yol kontrolleri yaptığı belirtildi.

rizede-asayis-uygulamalari-(2)-006.jpg

Bir hafta içerisinde yapılan asayiş ve yol kontrolleri ile farklı iş yerlerinde yapılan uygulamalarda 95 gr uyuşturucu madde, 7 ruhsatsız tabanca, 1 adet kurusıkıdan bozma tabanca, 4 av tüfeği, 46 adet av tüfeği fişeği, 210 fişek, 1 adet bıçak ve muşta ile uyuşturucu yapımında kullanıldığı düşünülen çeşitli kimyasal maddeler, fare zehiri, çözelti spreyi, gübre çözeltisi, alüminyum folyo, deniz tutkalı, hassas tartı, kilitli poşet, çeşitli bitki tozları, tütün sarma kağıdı ele geçirildiği ifade edilen açıklamada, suç ve suçlularla olan mücadelenin devam edeceği kaydedildi.

Ayrıca asayiş uygulamaları ve kontrollerde çeşitli suçlardan aranan 5 şahsın da yakalandığı bildirildi.

rizede-asayis-uygulamalari-(5)-002.jpg

Emniyet yetkilileri, Rize Emniyet Müdürlüğü olarak daha güvenli bir Rize için suç ve suçlularla olan mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini belirterek, vatandaşların herhangi bir olay ile karşılaşması durumunda 24 saat vatandaşlarımızın hizmetinde olan 155 Alo Polis Hattını arayabilecekleri veya en yakın Polis Merkezine başvurabileceklerini kaydetti.

rizede-asayis-uygulamalari-(4)-004.jpgrizede-asayis-uygulamalari-(3)-006.jpgrizede-asayis-uygulamalari-(1)-005.jpg