Rize'de Atatürk ve Cumhuriyet Caddelerinde Park Yasağı Uygulaması Başladı

Rize'de Atatürk ve Cumhuriyet Caddelerinde Park Yasağı Uygulaması Başladı
Rize'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında Atatürk ve Cumhuriyet caddelerinde araç park yasağı uygulaması başladı.

Rize İl Trafik Komisyonunun halk sağlığı açısından bugün saat: 13.00 itibariyle ikinci bir karara kadar aldığı Rize Merkeze bağlı Atatürk ve Cumhuriyet Caddesinde bütün araçlara park yasağı uygulaması başladı.

Bu kapsamda Rize İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ile Rize Belediyesi Trafik Zabıta Müdürlüğü ekiplerince her iki caddede güzergah boyunca park yasağının engellenmesi için sabah erken saatlerden itibaren emniyet şeritleri çekildi.

Ayrıca İl Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve Belediye Trafik Zabıta Müdürlüğü ekipleri güzergah boyunca kontrollerde bulunarak park yapmak isteyen araç sürücülerine bilgilendirmede bulunarak park yapmalarının önüne geçiyor.

Araç sürücülerinin büyük bir bölümü yeni tip koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan kararı desteklediklerini ve yasağın haklı gerekçeyle alındığını kaydetti.

İl Trafik Komisyonu ayrıca, ilçelerden ve bağlı köylerden, aynı zamanda il merkezine bağlı köylerden yine merkeze gelen toplu taşıma araçları ile kooperatif ve her türlü toplu taşıma araç sirkülasyonunun azaltılması için gerekli tedbirlerin Rize Belediyesi ve ilçe kaymakamlıklarınca ivedi olarak alınmasına karar vermişti.

rizede-ataturk-ve-cumhuriyet-caddelerine-park-yasagi-getirildi-(1).jpgrizede-ataturk-ve-cumhuriyet-caddelerine-park-yasagi-getirildi-(2).jpg

rizede-ataturk-ve-cumhuriyet-caddelerine-park-yasagi-getirildi-(3).jpgrizede-ataturk-ve-cumhuriyet-caddelerine-park-yasagi-getirildi-(5).jpgrizede-ataturk-ve-cumhuriyet-caddelerine-park-yasagi-getirildi-(6).jpg