Rize’de Avrupa İçin Nefesler Tutuldu!

Rize’de Avrupa İçin Nefesler Tutuldu!
Avrupa Challenge Kupası'nda 3. turda ülkemizi temsil edecek olan Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü, haftasonu Ardeşen’de üst üste iki maç oynayacak.

Bayanlar Hentbol Süper Ligi ekiplerinden Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü, bu sezon yer alacağı Avrupa Challenge Kupası 3. turunda Polonya temsilcisi Energa AZS Koszalin’i ağırlayacak.  Ardeşen GSK’da hedef, Cumartesi ve Pazar günü Ardeşen’de oynanacak olan karşılaşmalarda rakibini iki maç sonunda skor üstünlüğü ile geçip adını ilk 16’ya yazdırmak.

Avrupa Challenge Kupası'nda 3. turda mücadele edecek Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü Hikmet Vurgun, 48 saat içerisinde 120 dakikalık bir savaşa gireceklerini ifade ederek, “Polonya temsilcisi Energa AZS Koszalin ile Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Ardeşen Meslek Yüksekokulu Spor Salonunda 22–23 Kasım'da karşı karşıya geleceğiz. Ardeşen GSK olarak, 3 kulvarda da hedefimiz kupalar kazanmak. Şimdi önceliğimiz, Avrupa’da tur atlamak. Rakibimizin ne kadar zor olduğunu biliyoruz. Ama, biz bu işin sahada bittiğine inanıyoruz. Ardeşen olarak, 48 saatlik bölümde, 120 dakikalık bir savaşa giriyoruz. Taraftarımız 120 dakika boyunca bize destek versin. Çünkü onlara çok ihtiyacımız var. İlk maçın sonucu ne olursa olun. Pazar günü oynanacak olan ikinci maç sonucu gösterecek. İlk gün kazansak da kaybetsek de, ikinci maç sonucunu beklemeliyiz. Türkiye’de takım sporu olarak en özel taraftara sahip olmak büyük mutluluk. Bu mutluluğu Avrupa maçında yaşamak için sabırsızlanıyoruz. Ardeşen GSK olarak, bayrak temsil edeceğiz. Yani ülkemizi temsil edeceğiz. Bu temsiliyet sırasında, taraftarımız da üzerine düşeni yapacağına inancımız tam.” dedi.

Avrupa Kupası Karşılaşması, 22 Kasım Cumartesi ve 23 Kasım Pazar Günü, Saat 16:00’da başlayacak her iki karşılaşma da Çay TV ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

ardesen-gsk-hentbol-takimi.20141120220215.jpg