Rize'de Bağımlılıkla Mücadele Toplantısı Yapıldı

Rize'de Bağımlılıkla Mücadele Toplantısı Yapıldı
Rize'de Vali Yardımcısı Ömer Faruk Duman başkanlığında Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.

Rize Valiliğinden yapılan açıklamada, bağımlılıkla mücadele faaliyetlerinin etkin bir şekilde yürütülmesi, bu mücadelede paydaşlar arasında sağlıklı bir iş birliği ve koordinasyon sağlanması amacıyla gerçekleştirilen Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu (BMİKK) toplantısının Vali Yardımcısı Ömer Faruk Duman başkanlığında Valilik Ayder Toplantı Salonunda gerçekleştirildiği bildirildi.

İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, İl Jandarma Komutanı Jand. Kıdemli Albay Hakan Dedebağı, kamu kurumlarının yöneticileri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin katıldığı belirtilen toplantıda, bağımlılıkla mücadelede bugüne kadar alınan kararlar ve yürütülen faaliyetlerin değerlendirildiği kaydedildi.

Açıklamada, toplumu ve özellikle gençleri derinden etkileyen uyuşturucu ve uyuşturucu madde bağımlılığı konusunda güvenlik birimleri tarafından sürdürülen çalışmalar hakkında bilgiler verildiği ifade edilerek, toplum sağlığının korunmasına yönelik olarak gençliği ve toplumu tehdit eden bu sorunun çözülmesi noktasında tüm kurumların koordineli bir şekilde çalışması gerekti belirtilerek, toplumda farkındalığın artırılmasının bağımlılıkla mücadelede büyük önem taşıdığını vurgulandı.

Toplantıda Rize’de bağımlılıklarla mücadelenin kararlı ve sonuç odaklı olarak sürdürüldüğü hatırlatılarak, geleceğimizi tehdit eden bu tehlike karşısında verilen mücadelede sadece güvenlik güçlerimizin değil, toplumun bütün kesimlerinin destek olması gerektiği ifade edildi.

Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı katılımcıların öneri ve taleplerinin dile getirilmesi ile son buldu.

rizede-bagimlilikla-mucadele-toplantisi-yapildi-4.jpgrizede-bagimlilikla-mucadele-toplantisi-yapildi-3.jpgrizede-bagimlilikla-mucadele-toplantisi-yapildi-1.jpgrizede-bagimlilikla-mucadele-toplantisi-yapildi-2.jpg