Rize'de Bayram Şenliği ile Üniversitelilere Ödüllü Bayram Eğlencesi

Rize'de Bayram Şenliği ile Üniversitelilere Ödüllü Bayram Eğlencesi
Rize’de bayram tatilinde düzenlenecek Bayram Şenliği ile üniversiteli öğrencilerin bayram tatili unutulmaz bir deneyime dönüşecek!

Rize Valiliği himayelerinde Rize Belediyesi, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve GSB Rize Gençlik Merkezlerinin katkılarıyla, üniversitelilere yönelik katılımın ücretsiz olduğu Bayram Şenliği etkinliği düzenlenecek.

11 Nisan 2024 Perşembe günü Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Sahil Spor Tesisleri'nde 14.00 – 17.30 saatleri arasında gerçekleşecek şenliğe üniversiteli tüm öğrenciler davet edildi.

Sporun ve eğlencenin tadını çıkarmak isteyen üniversiteliler için tenis, tırmanış, basketbol ve voleybol gibi spor karşılaşmaları ile penaltı, potaya atış, bilek güreşi ve daha fazlasını içeren eğlenceli yarışmalar sonucunda bol ödüller üniversitelileri bekliyor.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
2 Yorum