Rize'de bayramlaşma töreninde protokolle vatandaşlar bir araya geldi

Rize'de bayramlaşma töreninde protokolle vatandaşlar bir araya geldi
Rize Valiliği ve Rize Belediyesi tarafından düzenlenen bayramlaşma töreninde vatandaşlarla protokol bir araya geldi.

Rize Belediyesi tarafından Rize Sahil Dolgu Alanına kurulan çadırda yapılan bayramlaşma törenine çok sayıda vatandaş katıldı. Yoğun katılımın olduğu bayramlaşma programına; Rize Vali Vekili Gülhani Ozan Sarı, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı-Rize Milletvekili ve Milletvekili Adayı Muhammed Avcı, Rize Eski Milletvekili Abdülkadir Kart, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Yılmaz, Baro Başkanı Av. Ümit Peçe, İl Jandarma Komutanı Albay Ali Güngör, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim, Adli Tip Kurumu Başkanı Dr. Hızır Asliyüksek, Rize Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erdoğan, ÇAYKUR Genel Müdür Yardımcıları Zeki Karaoğlu ve Erdinç Hatinoğlu, Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı İbrahim Turgut, İl Genel Meclis Başkanı Sabit Karafazlı, Rize Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Arif Mete, ÖZ Gıda İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Sultan Murat Karadağ, AK Parti önceki dönem İl Başkanı ve Rize Milletvekili Aday Adayı İshak Alim, Rize İl Genel Meclisi önceki dönem Başkanı ve Ak Parti Rize Milletvekili Aday Adayı İbrahim Türüt, Öz Gıda-İş Sendikası Doğu Karadeniz Rize Şube Başkanı Fatih Kandemir, Rize Ziraat Odası Başkanı Bünyamin Arslan, Vali Yardımcıları, AK Parti ile Yeniden Refah Partisi ve Büyük Birlik Partisi Rize Milletvekili Adayları, protokol üyeleri, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Vatandaşlar ile birlikte bir araya geldikleri için mutluluk duyduklarını belirten Rize Vali Vekili Gülhani Ozan Sarı, "Bir taraftan Ramazan-ı şerifi uğurlamanın hüznünü yaşarken bir taraftan da bayrama erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Malum bu yıl Ramazan ayına buruk ve hüzünlü girdik. Ülkemizde yaşanan deprem bizi derinden üzdü. Fakat şükürler olsun bir millet olmayı göstererek Ramazan ayı içerisinde tekrardan yaralarımızı sardık. Ramazan’ın bereketiyle de bayrama kavuştuk. Yine Rize üzerinde Ramazan ayı sonrasında bayram namazlarımızı, Cuma namazlarımızı vatandaşlarımızla beraber yaptık. Rize genelinde güzel bir bayram geçiyor. Bugünde geleneksel hale geldiği gibi Rize’de ki tüm dostlarımızın bir araya geldiği ve bayramın anlamını gerçekleştirdiği bir gün oldu. Çok ciddi ve yoğun bir katılım var. Vatandaşlarımızı da burada görmek bizi çok mutlu ediyor” şeklinde konuştu.

Program sonunda Rize Belediyesi tarafından vatandaşlara kavurma, pilav, ayran ikramında bulunuldu.

rize-valiligi-ve-rize-belediyesi-tarafindan-duzenlenen-bayramlasma-toreninde-vatandaslarla-protokol-bir-araya-geldi.jpg

Kaynak:Zeynep Taylan / İHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum