Rize'de Belalı Koltuk!

Rize'de Belalı Koltuk!
Kemal Sunal'ın "Belalı Koltuk" filmi Rize'de gerçek oldu! Ataması Rize'ye yapılan bürokratın koltuğa oturmasıyla koltuğu kaptırması bir oldu!

Türk Sineması'nın yeri dolduramayacak yıldızı Kemal Sunal'ın Zühtü karakteriyle canlandırdığı "Koltuk Belası" Rize'de gerçek oldu! Eski Cumhuriyet Başsavcısı İsmet Özkorul'un Konya'ya savcı olarak atamasının yapılması dolayısıyla boşalan Rize Cumhuriyet Başsavcılığı'na atanan Rize'nin çiçeği burnunda Cumhuriyet Başsavcısı koltuğuna oturur oturmaz koltuğunu kaptırdı.

Ağrı Cumhuriyet Başsavcılığı görevinden Rize Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Atilla Aslan görevinin ilk gününde koltuğuna henüz ısınmadan koltuğunu kaptırdı. Cuma günü mesai saatinin başlamasıyla Rize'deki ilk mesaisine başlayan Aslan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında saat:10.00'da koltuğunu TOBB İlköğretim Okulu öğrencilerine kaptırdı.

atilla-aslan-23-nisan-kutlamasi-rize-1.jpg 

Kısa bir süre Cumhuriyet Başsavcılığı koltuğunu devralan minik öğrenciler Başsavcılık koltuğunda oturmanın keyfini yaşarken koltuğun büyük sorumluluk gerektirdiğini ve bu koltukta oturmak için çok çalışmanın gerektiğini belirterek koltuğu asıl sahibi Başsavcı Atilla Aslan'a bıraktılar.

atilla-aslan-23-nisan-kutlamasi-rize-2.jpg

Aslan ise yakından ilgilendiği minik öğrencilerin bayramlarını kutlayıp çeşitli hediyeler verdikten sonra Rize Adalet Sarayı birimlerini gezdirdi ve minik öğrencileri kapıdan uğurladı.

atilla-aslan-23-nisan-kutlamasi-rize-3.jpg

atilla-aslan-23-nisan-kutlamasi-rize-4.jpg

atilla-aslan-23-nisan-kutlamasi-rize-5.jpg

atilla-aslan-23-nisan-kutlamasi-rize-6.jpg

atilla-aslan-23-nisan-kutlamasi-rize-7.jpg