Rize'de Belediye Başkan Yardımcısından aday adaylığı istifası

Rize'de Belediye Başkan Yardımcısından aday adaylığı istifası
Rize'nin Ardeşen Belediye Başkan Yardımcısı Mecit Moral, milletvekilliği aday adaylığı için görevinden ayrıldığını duyurdu.

Uzun yıllar kamu ve birçok sivil toplum kuruluşlarında önemli görevler üstlenen Mecit Moral, 7 haziran 2015 tarihinde  yapılacak olan milletvekili seçimlerinde Rize'den aday adayı olduğunu bugün Ardeşen Kültür Merkezi’nde kalabalık önünde yaptığı basın toplantısıyla duyurdu.

Moral, Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, bazı İl Genel Meclisi üyelerinin de katıldığı toplantıda yaptığı açıklamada, Adalet ve Kalkınma Partisi'nin Rize Milletvekilliği aday adaylığı için bulunduğu görevinden ayrılma kararı aldığını söyledi.

mecit-moral-aday-adayligi-toplantisi-1.jpg

Siyaseti, dürüstlüğün ve erdemin egemen olacağı bir alan olarak gördüğünü ifade eden Moral, "Böyle olmasının gerekliliğine inandığımız için bölgemize, insanımıza, ülkemize en güzel şekilde hizmet etmeyi hedefledik. Bu vesileyle aranızdayız. Hiçbir makam, bu millete hizmet davasından daha ilerde değildir. Bu yüzden makama değil göreve talip olduk" dedi.

mecit-moral-aday-adayligi-toplantisi.jpg