Rize'de Bir Afetzede Daha Evine Kavuştu

Rize'de Bir Afetzede Daha Evine Kavuştu
Rize'de meydana gelen afet nedeniyle evinden olan Koç ailesine, yeni konutlarının anahtarı Vali Kemal Çeber tarafından verildi.

Rize'de afetzedelere kalıcı konutlar sağlanması amacı ile kentsel dönüşüm kapsamında yapılan çalışmalar devam ediyor. İlk etap olarak Timya Vadisinden 24 konut tedarik edilerek noter kurası ile afetzedelere teslim edildi. Bu bağlamda kurada kendilerine konut çıkan Mahmure Koç ve Hasret Koç ailesine, konutlarının anahtarları Vali Kemal Çeber tarafından verildi.

Anahtar teslimi sırasında Vali Çeber yapmış olduğu açıklamada; ”Yöremizde coğrafi koşulları sebebi ile bazı dönemlerde afetler oluşabiliyor. Bizler elimizden geldiğince bu afetlerde zarar gören vatandaşlarımızın yanındayız ve yanlarında olmaya da devam edeceğiz.“ şeklinde konuştu.   

mahmure-koc-ve-hasret-koc-afet-evi-anahtarini-vali-kemal-ceberden-aldi-(1).jpgmahmure-koc-ve-hasret-koc-afet-evi-anahtarini-vali-kemal-ceberden-aldi-(2).jpgmahmure-koc-ve-hasret-koc-afet-evi-anahtarini-vali-kemal-ceberden-aldi-(3).jpg