Rize’de Bir İlk Gerçekleşiyor. Uyuşturucu ile Mücadele İçin İnternet Dizisi Çektiler

Rize’de Bir İlk Gerçekleşiyor. Uyuşturucu ile Mücadele İçin İnternet Dizisi Çektiler
Uyuşturucu ile mücadele konusunda Rize'de Harun Mavi 'nin yapım ve yönetmenliğini üstlendiği, Studyo Mavi ekibinin çektiği ve YouTube üzerinden abone olarak ücretsiz izleyebileceğiniz dizinin ilk fragmanı yayınlandı.

Stüdyo Mavi imzalı yapım ve yönetmenliği Harun Mavi’nin üstlendiği “Ters Yön” isimli internet dizisi yayın hayatına başlamak için gün sayıyor.

Madde bağımlılığının ele alındığı internet dizisi ile ilgili olarak dizinin yönetmeni Harun Mavi, çalışmaları bir yıla yakın süredir devam eden dizi ile 40 kişilik alanında deneyimli kadrosuyla daha önce Rize’de denenmemiş bir projeyi hayata geçirdiklerini kaydederek, dizinin başrollerini Yasin Büyük ve Kadir Ali Pekşen’in paylaştığını söyledi.

harun-mavi-002.jpg

Karadeniz'in incisi Rize'de üç amca oğlunun suç yapılanmaları ile mücadelesini ve bu mücadele sırasında yaşadıkları zorluklarını dizide konu edindiklerini kaydeden Mavi, “Madde bağımlılığı, kullanımının getirdiği kötü sonuçları ve bu konuda neler yapılması gerektiğini bazen hüzünle, bazen mücadelenin en sertiyle anlatılacağı dizide kahramanlarımız giriştikleri mücadelenin ne kadar tehlikeli ve zor olduğunun farkındadırlar ama şehrin temiz kalması için tüm tehlikeleri göze alırlar. Dizide ayrıca Rize’nin kültürel yapısı, gelenekleri, Karadeniz insanının mertliği, sevecenliği, aşkları, hüzünleri, neşesi ve yerel konuşma ağzı gerçeğine uygun olarak anlatılacak ve Rize insanının neşeli halleriyle gülümseyecek ve yürek yakan aşklarıyla hüzünleneceğiz.” diye konuştu.

Yapım çalışmalarında sona yaklaşılan dizinin kısa süre sonra hayatımızın bir parçası olacağını sözlerine ekleyen Mavi, dizi hakkındaki gelişmeler ve videoların youtube resmi kanalından ve resmi web sitesinden takip edilebileceğini ifade etti.

Youtube resmi Kanalı : https://www.youtube.com/channel/UCxgeXgGcK8B7B6M2lfBnvrQ
Resmi Web Sitesi        : http://www.tersyon.com.tr

ters-yon”-isimli-internet-dizisi-(1).jpgters-yon”-isimli-internet-dizisi-(2).jpgters-yon”-isimli-internet-dizisi-(3).jpgters-yon”-isimli-internet-dizisi-(4).jpg

ters-yon”-isimli-internet-dizisi-(5).jpgters-yon”-isimli-internet-dizisi-(6).jpgters-yon”-isimli-internet-dizisi-(7).jpgters-yon”-isimli-internet-dizisi-(8).jpg

ters-yon”-isimli-internet-dizisi-(9).jpgters-yon”-isimli-internet-dizisi-(10).jpgters-yon”-isimli-internet-dizisi-(11).jpgters-yon”-isimli-internet-dizisi-(12).jpg

ters-yon”-isimli-internet-dizisi-(13).jpg