Rize'de Bir Tıkla Alışverişiniz Kapınızda

Rize'de Bir Tıkla Alışverişiniz Kapınızda
Evinizden işyerinizden www.hapeloglu.com ‘dan bir tıkla alışveriş yapmak sizden, market ihtiyaçlarınızı çok kısa sürede kapınıza kadar getirmek Hapeloğlu AVM’den!

Dünyayı tehdit eden yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı Rize’de market alışverişimi nasıl yapacağım diye düşünenler, Hapeloğlu Alışveriş Merkezi tüm market alışverişlerinizi kapınıza kadar getiriyor. Bunun için yapmanız gereken tek şey http://www.hapeloglu.com ‘u ziyaret ederek binlerce üründen dilediklerinizi seçerek online alışveriş yapmak.

www.hapeloglu.com 'dan online alışveriş yapmak üzere gıda-şekerleme, et-balık, meyve-sebze, süt-kahvaltılık, içecek, anne-bebek, deterjan-temizlik-kağıt, kişisel bakım, kozmetik, bijuteri, zücaciye, hediyelik eşya, çocuk dünyası, kadın-erkek giyim kategorilerinde binlerce ürün en uygun fiyatlarla bir tık kadar yakın size.

www.hapeloglu.com 'dan online alışverişleriniz ücretsiz teslimatla güvenli ve hızlı şekilde kapınıza kadar gelirken, alışverişleriniz için kapıda kredi kartı yada nakit ödemede bulunabilirsiniz.

rize-hapeloglu.jpg