Rize'de Boğulan Genç Astsubay Hüseyin Çınar Hayatını Kaybetti

Rize'de Boğulan Genç Astsubay Hüseyin Çınar Hayatını Kaybetti
Rize’de serinlemek için girdiği denizde boğulma tehlikesi geçirdiğinden tedavisi için Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisi Komutanlığı’na (GATA)’ya sevk edilen Astsubay Hüseyin Çınar, hayatını kaybetti.

Rize’de 8 Ağustos tarihinde meydana gelen olayda, Merkez Alipaşa Mahallesi Balıkçılar Mevkiinde serinlemek için denize giren ve yaklaşık 1 saat su altında oksijensiz kalarak boğulma tehlikesi yaşayan Astsubay Hüseyin Çınar (28), tedavi amaçlı kaldırıldığı Ankara’daki Gülhane Askeri Tıp Akademisi Komutanlığı (GATA)’da dün hayatını kaybetti.

28 yaşındaki Astsubay Çınar, boğulma tehlikesi yaşamasının ardından vatandaşlar tarafından denizden çıkarıldıktan sonra Rize Devlet Hastanesine kaldırılmış ve ilk tedavisinin ardından RTEÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilmişti.Astsubay Çınar, daha sonra Rize İl Sağlık Müdürlüğü tarafından hazırlanan ambulansla Trabzon’a ardından da Ankara’dan gelen ambulans uçakla birlikte Ankara’daki Gülhane Askeri Tıp Akademisi Komutanlığı’na (GATA)’ya sevk edilmişti. Çınar Astsubay’ın dün Ankara GATA’da hayatını kaybettiği bilgisine ulaşıldı.

Genç Astsubay Çınar, aslen Uşak ili Eşme ilçesindendi ve Rize’de görev yapıyordu. Astsubay Çınar, evli ve 1 yaşında bir kız çocuğu babası idi.

huseyin-cinar.jpg

İLGİLİ HABERLERİMİZ

Astsubay Çınar’ın Hayati Tehlikesi Sürüyor

Astsubay Çınar Ambulans Uçakla GATA’ya Sevk Ediliyor

Rize’de Boğulma Tehlikesi Atlatan Astsubay Yaşam Mücadelesi Veriyor