Rize'de Bomba Bitmez!

Rize'de Bomba Bitmez!
Karabüksporlu Cernat'ı transfer edip tüm dikkatleri üzerine çeken Ç.Rizespor, Süper Lig'den bir bomba daha patlatmaya hazırlanıyor.

Efsane teknik adam Mustafa Denizli’yle birlikte şampiyonluk hedefleyen Çaykur Rizespor transferde hız kesmiyor. Yeşil-Mavililer Akhisar'ın 10 numarası Anıl Taşdemir için görüşmelerini sürdürüyor.

34 yaşındaki tecrübeli stoper Samat Smakov ve Karabüksporlu Florin Cernat’ı renklerine bağlayıp gücüne güç katan Karadeniz ekibinin son gözdesinin Akhisar Belediyespor’la yolları ayrılan Anıl Taşdemir olduğu bildirildi.

Takımda görmek istediği oyuncularla iyi bir kamp dönemi geçirmeyi planlayan deneyimli çalıştırıcının Anıl Taşdemir için yönetime, “Hücumda bize alternatif sağlayacak, uzun yıllar faydalanabileceğimiz bir isim, Anıl’ı takımımda görmek isterim” dediği ve Yeşil-Mavili idarecilerin transfer görüşmeleri için kolları sıvadığı ifade edildi. Sezon sonuna kadar Ege ekibiyle sözleşmesi bulunan oyuncunun kulübüyle  görüşmelere başlayan Karadeniz ekibinin pazarlıklarını sürdürdüğü bildirildi.

Göz Göz de devrede

Florin Cernat’ı Çaykur Rize’ye kaptıran Göztepe’nin Anıl için de uzun süredir devrede olduğu ancak Akhisar Belediyespor’un istediği bonservis bedeli nedeniyle görüşmelerin tıkandığı ortaya çıktı.

Öte yandan transfer taarruzuna kalkan Ç.Rize'nin Bucaspor'dan Alparslan için Ege ekibinin kapısını çaldığı ancak Teknik Direktör Sait Karafırtınalar’ın “Alparslan benim oyun planım açısından çok önemli bir oyuncu. Özellikle savunmada hiçbir değişiklik yapmak istemiyorum. Bu kalitede sol bek bulmak imkansız gibi bir şey” dediği öğrenildi.