Rize’de Botaş Maçı Öncesi Minik Öğrencilerden Basketbolcu Ablalarına Destek

Rize’de Botaş Maçı Öncesi Minik Öğrencilerden Basketbolcu Ablalarına Destek
Rize’de Çay İlkokulu 3/A sınıfı öğrencileri ING Kadınlar Basketbol Süper Liginde zor günler geçiren Rize Belediyespor’a Botaş maçı öncesi başarı dileğinde bulundu.

Çay İlkokulu 3/A sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Ahmet Topal eşliğinde ING Kadınlar Basketbol Süper Liginde mücadele eden ve bugün saat: 14.30’da Rize Yenişehir Spor Salonunda Botaş’ı konuk edecek Rize Belediyespor’a moral amaçlı destek videosu hazırladı.

Hazırlanan videoada Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Rize Belediyespor Kulüp Başkanı Mustafa Köroğlu ile idari, teknik ve sporcu kadrosuna başarılar dileyen minik öğrenciler, şu an ligde arzu edilen konumda bulunmayan basketbolcu ablalarına inandıklarını ve ligi çok daha iyi yerde bitireceklerine güvendiklerini kaydetti.

Minik öğrenciler son olarak Rize Belediyesi'nin basket maçında tribünde yer almak istediklerini ve Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin ile basketbol takımını sınıfta misafir etmek istediklerini kaydetti.

rizede-botas-maci-oncesi-minik-ogrencilerden-basketbolcu-ablalarina-destek-1.jpgrizede-botas-maci-oncesi-minik-ogrencilerden-basketbolcu-ablalarina-destek-3.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.