Rize'de Bozkale Söğütlü Arası Işıklandırılıyor

Rize'de Bozkale Söğütlü Arası Işıklandırılıyor
Rize'nin Gündoğdu mevkiinde Bozkale Mahallesi ile Söğütlü Köyü arasının aydınlatılması için 1,5 milyon TL'lik proje hazırlandı. Projeye göre 2,5 kilometrelik alanın 55 adet aydınlatma direği yerleştirilerek aydınlatılması sağlanacak.

Rize Belediyesi’nin girişimleriyle Karadeniz Sahil Yolu güzergahındaki Bozkale mahallesiyle Söğütlü Köyü arasındaki 2,5 kilometrelik alanda aydınlatma çalışmalarının başlatıldığı bildirildi.

Belediyeden yapılan açıklamada, 1,5 milyon TL tutarındaki proje için enerji hattı çekilmesi için alt yapı çalışmalarının devam ettiği kaydedilerek, "2.5 km’lik mesafede 55 adet aydınlatma direği yerleştirilecek. Rize şehrinin batı girişi niteliğinde olan ve vatandaşların talepleri sonucunda yaklaşık 2.5 kilometrelik kısım için aydınlatma çalışmaları, Rize Belediyesi’nin girişimleriyle gerçekleştirilecek. Özellikle tır sürücülerinin uğrak noktası haline gelen Bozkale Mahallesi ve devamındaki Söğütlü ve Balıkçılar köyleri için aydınlatma çalışmaları, enerji hattının çekilmesi ve direk montaj çalışmalarının ardından tamamlanacak." ifadelerine yer verildi.

bozkale-sogutlu-arasi-isiklandiriliyor-2.jpgbozkale-sogutlu-arasi-isiklandiriliyor-1.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
16 Yorum