Rize'de Buca Hazırlıkları Başladı

Rize'de Buca Hazırlıkları Başladı
PTT 1. Ligi takımlarından Çaykur Rizespor'da önümüzdeki hafta oynanacak olan Bucaspor maçı hazırlıklarına bugün başlıyor.

Geçtiğimiz hafta sonu Ankaragücü takımına 2-1'lik skorla mağlup olan Çaykur Rizespor'da, karşılaşma sonrası teknik direktör Engin Korukır görevinden ayrılmıştı. Yeşil-mavili takımda hoca arayışları sürerken, bir yandan da Bucaspor maçı hazırlıkları, bugün yardımcı antrenör Mehmet Ali Karaca yönetiminde başladı.

Zor bir süreçten geçtiklerini belirten Çaykur Rizespor futbol şube sorumlusu Mustafa Baltacı "Engin hocamıza teşekkür ederek yollarımızı ayırdık. Bu takıma bir çivi çakan herkese minnettarız. Engin hocamız elinden geldiği kadar mücadelesini verdi ama ne yazık ki istenilen sonuçlar son karşılaşmalarda alınamadı. Bunun üzerine hocamız takımdan ayrılmak istediğini bizlere bildirdi. Biz de teşekkür ederek kabul ettik. Önümüzdeki Pazartesi günü Bucaspor ile zor bir maçımız var. Bizim için çok önemli olan bu müsabakada artık puan kaybına tahammülümüz yok. Bu maçtan mutlak galibiyet hedefliyoruz. Antrenörümüz Mehmet Ali Karaca yönetiminde bu maç için hazırlıklarımız başlıyor. Bizde hep beraber takımı motive etmek için elimizden geleni yapacağız" dedi.