Rize'de Bugün Birben Yarın Arslan Konseri

Rize'de Bugün Birben Yarın Arslan Konseri
Rize'de 10 gün sürecek şenlikler bugün başlıyor. Şenlikte birbirinden değerli sanatçılar da konserleriyle Rizelileri coşturacak!

Rize Belediyesi tarafından sosyal, sportif, kültürel etkinlikler içerisinde 3 yıl önce düzenlenmeye başlanan ve bu yıl 4.'sü gerçekleştirilecek Rize Belediyesi 4. Yaz Sporları Şenliği bugün başlıyor.

İçerisinde ödüllü yarışmalar, Mehter Takımı'nın kortej eşliğinde yürüyüşü, Türk Hava Kuvvetleri Akrobasi Timi “Türk Yıldızları”nın Rize semalarındaki gösterisi, oyunlar ve birbirinden değerli sanatçıların da konserlerinin yer aldığı; okulların da tatilde olduğu dönemde 10 gün boyunca tatil fırsatını eğlenceye dönüştürecek Rize Belediyesi 4. Yaz Sporları Şenliği bugün Cumhuriyet Meydanı Atatürk Büstü önünde 17.00'de Karizma Show ile başlıyor. 18.30'da ise kortejle Meydandan sahile kadar geniş katılımlı yürüyüş gerçekleştirilecek.

Bu akşam sahne alacak ünlü sanatçı Gökhan Birben ise 20.00'da Sahil Parkı'nda düzenlenecek konseriyle Rizelileri coşturacak.

Yarınki programda ise (Cumartesi günü) saat:14.30'da Türk Hava Kuvvetleri Akrobasi Timi “Türk Yıldızları, Sahil Parkı'nda Rize semalarında Rizelileri büyüleyecek gösteriyle Rizelilerle buluşacak. Akşam ise Volkan Arslan 20.00'de konser verecek.

ŞENLİKLERİN GÜN GÜN TAM PROGRAMINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ...