Rize'de Bunlar Ne İlk Ne de Son Olacak!

Rize'de Bunlar Ne İlk Ne de Son Olacak!
Rize'de meydana gelen ilginç olayları değerlendiren Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Rize'deki arazi yapısı insanlarımızı farklı çözüm arayışlarına itiyor, "Bunlar Rize'de ne ilk ne de son olacaktır" dedi.

Rize'de geçtiğimiz günlerde basına yansıyan ilginç olayları değerlendiren Halil Bakırcı, Rize'de arazi yapısının zor olduğu ve bunun insanları farklı çözüm arayışlarına ittiğine dikkat çekerek "Bu tür olayları, bölge böyle olduğu müddetçe ve doğa şartlarının zorluğu gözönüne alınınca duyacak ve göreceğiz.'' dedi.

halil-bakirci-rize-belediye-baskani.20120316135218.jpgBaşkan Bakırcı açıklamasında, ''Coğrafya zor olduğu için bazen çözüm üretiyoruz, bazen de kontrolsüz iş yapıyoruz. Zor şartlarda farklı çözümler üretiyoruz. Bölgenin coğrafi zorluğu bizi ilginç olaylarla karşı karşıya bırakıyor. Gündoğdu beldesindeki 400 tonluk kaya, Çaykent beldesinde DSİ tarafından ıslah için derenin iki tarafına yapılan 3 metre yüksekliğindeki duvarlar bunun açık örnekleridir. Bu tür olayları, bölge böyle olduğu müddetçe ve doğa şartlarının zorluğu gözönüne alınınca duyacak ve göreceğiz.'' dedi.