Rize'de Büyük Buluşma

Rize'de Büyük Buluşma
Rize İl Müftülüğü, Rize'de bir ilke imza atıyor... Müftülük "Camiler ve Din Görevlileri Haftası"nda Rize'de son 30 yılda görev yapmış il müftülerini bir araya getiriyor.

Son 30 Yılda Rize'de görev yapmış Müftüler, Rize'deki panelde buluşuyor... 01-07 Ekim arası kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla Rize İl Müftülüğü tarafından Rize'de ilk defa eski dönemlerde görev yapan son 30 yılın müftüleri bir arada olacak.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla Rize Eski Müftüleri, Rize İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Din Hizmetlerinin ve Camilerin Önemi, Halkımızın Din Görevlilerinden Beklentileri" adlı panele katılacak.

1982 yılından itibaren Rize'de Müftülük yapmış Haydar Sadıkoğlu (Emekli Müftü), Selahattin Karahocagil (Emekli Müftü), İsmail Cömert (Emekli Müftü), Namık Hisar (Emekli Müftü), Haydar Sadıkoğlu (Emekli Müftü), İsa Saim (Kırklareli Müftüsü), Zeki Sayar (Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi), 4 Ekim Pazartesi günü saat:9.00'da İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde Rize'de görev yapan Din Görevlileri ile “Din Hizmetlerinin ve Camilerin Önemi, Halkımızın Din Görevlilerinden Beklentileri” konulu bir panelde bir araya gelecek.

Panele tüm halkımız davetlidir.