Rize'de Büyük Final Çarşamba Günü

Rize'de Büyük Final Çarşamba Günü
Ensar Vakfı Rize Şubesi tarafından Rize Merkez ve ilçelerini kapsayan lise düzeyindeki okulların yarıştığı "Naat Okuma Yarışması"nın finali 22 Mayıs Çarşamba günü yapılacak.

Hz. Peygamber'e (SAV) duyulan sevgi, bağlılık ve hürmet hislerinin kaleme alındığı şaheserler olan Naat’ta düzenlenen yarışma programına tüm halkımız davetli olup, yarışma programı 22 Mayıs Çarşamba günü saat:17.45’te İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nde yapılacak.

Ensar Vakfı Rize Şubesi tarafından düzenlenen "Naat Okuma Yarışması"nın finalinde Rize Merkez elemelerinde birincilik elde eden Rize Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden İfaket Genç, Rize Anadolu Öğretmen Lisesi’nden Mariye Arıcı, Rize Sosyal Bilimler Lisesi’nden M.Tahsin Yıldırım ile ilçe elemelerinde birinci olan Güneysu Şehit Kemal Mutlu Anadolu Öğretmen Lisesi’nden Ali İsmailoğlu, Çayeli A. Hamdi İshakoğlu Anadolu Sağlık Meslek Lisesi’nden Aleyna Taşçı, Pazar Anadolu Öğretmen Lisesi’nden Elif Kalender, Ardeşen Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden Elif Yavrucu, Çamlıhemşin İmam Hatip Lisesi’nden Nurcan Durmuş ve Fındıklı Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi’nden Fetullah Yıldız yarışacak.

İlçe elemelerinde 1.’nin tam altın, 2.’nin çeyrek altın, 3.’nün ise altın ile ödüllendirildiği "Naat Okuma Yarışması"nın finalinde 1.’ye Umre veya 2.500,00 TL., 2.’ye 1.500,00 TL., 3.’ye ise 1.000,00 TL. ödül verilecek. Finalde ayrıca dereceye giren öğrencilerin öğretmenleri de aynı ödüllerle ödüllendirilecek.

naat-okuma-yarismasi.jpg