Rize’de Büyükler İftara, Çocuklar Oyuna

Rize’de Büyükler İftara, Çocuklar Oyuna
Rize’nin ilk eğlence ve kültür merkezi olan Nevapark Kültür ve Eğlence Merkezi, anne ve babaların iftar sofralarının tadını çıkarabilmeleri için 2-7 yaş grubu oyun parkını iftar saatinde açık tutacak.

Nevapark Kültür ve Eğlence Merkezi, iftar saatinde 2-7 yaş grubu çocukların oyun alanında oynayabildiği ve anne babaların rahatça iftarını yapabileceği hizmeti Ramazan ayı boyunca ailelerin hizmetine sunacak.

Nevapark Kültür ve Eğlence Merkezi İşletme Müdürü Yasin Güloğlu, 2009 yılından günümüze kadar yaptığı ilklerle müşterilerine en iyiyi sunan Nevapark Kültür ve Eğlence Merkezi’nin Ramazan ayı hazırlıklarını tamamladığını söyledi. Güloğlu, Aralık ayında hizmete açtıkları 2-7 yaş grubu oyun parkının Ramazan ayı boyunca iftar saatinde hizmete açık olacağını kaydetti.

yasin-guloglu-001-001.jpg

Güloğlu, yaptığı açıklamada; “Günümüz şartlarında her yaş grubuna hitap edebilecek hizmetleri müşterilerimize sunmayı hedefliyoruz. Siz değerli müşterilerimizin memnuniyetini gözeterek her damak zevkine uygun Ramazan menümüzü hazırladık. Ramazan menümüzün yanında Ailelerin keyifli vakit geçirebilmesi ve çocuklarında güven ortamında eğlenmesini sağlamak için Aralık ayında hizmete açtığımız 2-7 yaş grubu oyun parkımızı iftar saatinde müşterilerimizin hizmetine sunuyoruz. Böylelikle müşterilerimiz keyifle iftarını açarken çocuklarda güven ortamında eğlenceli vakit geçirecekler. Yeme-içme yanısıra alışveriş keyfi yaşayabilecekleri mekanımızda siz değerli müşterilerimizi ağırlamaktan memnuniyet duyacağız. Mübarek Ramazan ayının tüm Müslüman alemine hayırlar getirmesini temenni ederiz.” diye konuştu.

nevapark-kultur-ve-eglence-merkezi-ramazan-menusu.jpg

nevapark-kultur-ve-eglence-merkezi-oyun-salonu.jpg

nevapark-kultur-ve-eglence-merkezi-rize.jpg