Rize'de Cadde ve Sokaklar Sessizliğe Büründü

Rize'de Cadde ve Sokaklar Sessizliğe Büründü
Rize'de yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlamasının başlamasının ardından cadde ve sokaklarda sessizlik hakim oldu.

Rize'de sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle cadde ve sokaklarda sakin bir gün yaşanıyor.

Atatürk ve Cumhuriyet caddelerinde araç ve yaya trafiği çok düşük seviyede seyrediyor. Sokağa çıkma kısıtlamasını fırsata çeviren Rize Belediyesi ekipleri ise yaya kaldırımlarında yenileme çalışması yapıyor. 

Polis ve zabıta ekipleri, sokakta bulunanların kimlik ve görevlendirme belgelerini kontrol ediyor.

rizede-cadde-ve-sokaklar-sessizlige-burundu-(1).jpgrizede-cadde-ve-sokaklar-sessizlige-burundu-(2).jpgrizede-cadde-ve-sokaklar-sessizlige-burundu-(3).jpgrizede-cadde-ve-sokaklar-sessizlige-burundu-(4).jpgrizede-cadde-ve-sokaklar-sessizlige-burundu-(5).jpgrizede-cadde-ve-sokaklar-sessizlige-burundu-(6).jpgrizede-cadde-ve-sokaklar-sessizlige-burundu-(7).jpgrizede-cadde-ve-sokaklar-sessizlige-burundu-(10).jpgrizede-cadde-ve-sokaklar-sessizlige-burundu-(9).jpgrizede-cadde-ve-sokaklar-sessizlige-burundu-(11).jpgrizede-cadde-ve-sokaklar-sessizlige-burundu-(12).jpgrizede-cadde-ve-sokaklar-sessizlige-burundu-(14).jpgrizede-cadde-ve-sokaklar-sessizlige-burundu-(15).jpg