Rize'de Cadde ve Sokaklarda Yeniden Refah Var!

Rize'de Cadde ve Sokaklarda Yeniden Refah Var!
Yeniden Refah Partisi, Anadolu Buluşmaları programı kapsamında ülke genelinde esnaf ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştirdi. Bu kapsamda Rize İl Başkanlığı da Merkez ilçe ile birlikte 6 ilçede esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan'ın talimatı ile tüm teşkilatlar, eş zamanlı olarak sahaya indi. 81 ilde esnaf ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştirildi.

Rize İl Başkanlığı nezdinde Merkez ilçe, Çayeli, Ardeşen, İkizdere, Fındıklı ve Kalkandere ilçe teşkilatları da esnaf ve vatandaş ile bir araya geldi. Bu ziyaretlerde, Milli Görüş belediyeciliğine duyulan özleme şahit olundu.

Rize İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci, Anadolu Buluşmaları programlarının verimliliğinden bahsederek şunları söyledi: “Anadolu Buluşmaları programlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Genel Başkanımızın talimatı ile sürekli vatandaşlarımız ile bir arada olmaya, onların sıkıntılarını ve isteklerini dinliyor, yaşanan sorunların çözümleri ile ilgili partimizin mecliste yaptığı çalışmaları paylaşıyoruz. Bu çalışmalarımızda yeni üye kayıtları yaparak partimizin gücüne güç katıyoruz. Rize özelinde ve ülke genelinde partimize duyulan teveccühün her geçen gün arttığını, yapmış olduğumuz üye kayıtlarından ortaya koymaktayız. Sadece 2 günlük Anadolu Buluşmaları programı ile ülke genelinde 7.000’den fazla üye kaydı yaparak büyük bir başarıya imza attık. Çalışmalarımızda ve sohbetlerimizde, esnafın ve vatandaşın Milli Görüş’e ve Milli Görüş Belediyeciliği’ne duyduğu minnettarlık ve özlemi teşhis etmekteyiz. Yerel Seçimlere kısa bir süre kala, bu günlerde Belediye Başkanlığı, Belediye ve İl Encümenliği başvurularını almaya devam etmekteyiz. Milli Görüş’ü en iyi temsil edecek isimler ile Yerel Seçimlerden zaferle çıkacağımıza olan inancımız tamdır.”

İl Başkanı Zerdeci, Anadolu Buluşmaları programı kapsamında Yeniden Refah Partisi’nin ülke genelinde olduğu gibi Rize’de de yeni üye kaydettiğini belirterek, “Partimize duyulan teveccühün her geçen gün arttığına dair işaretler yeni üyelerimizdir. Bu teveccüh Yeniden Refah Partisi'nin yerel seçimlerde iddialı olduğunu ve Milli Görüş Belediyeciliği ile yeniden halkımızı buluşturacağını gösteriyor.” diye konuştu.

yeniden-refah-partisi-rizede-sokaga-indi-1.jpg

yeniden-refah-partisi-rizede-sokaga-indi-13.jpg

yeniden-refah-partisi-rizede-sokaga-indi-14.jpg

yeniden-refah-partisi-rizede-sokaga-indi-2.jpg

yeniden-refah-partisi-rizede-sokaga-indi-11.jpg

yeniden-refah-partisi-rizede-sokaga-indi-10.jpg

yeniden-refah-partisi-rizede-sokaga-indi-5.jpg

yeniden-refah-partisi-rizede-sokaga-indi-3.jpg

yeniden-refah-partisi-rizede-sokaga-indi-4.jpg

yeniden-refah-partisi-rizede-sokaga-indi-6.jpg

yeniden-refah-partisi-rizede-sokaga-indi-7.jpg

yeniden-refah-partisi-rizede-sokaga-indi-8.jpg

yeniden-refah-partisi-rizede-sokaga-indi-9.jpg

yeniden-refah-partisi-rizede-sokaga-indi-12.jpg

Kaynak:ZEYNEP TAYLAN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
15 Yorum