Rize'de Çekilen Bu Fotoğraf Dünya'da Yarışıyor!

Rize'de Çekilen Bu Fotoğraf Dünya'da Yarışıyor!
Anadolu Ajansı (AA)'nın haziran ayı fotoğraf ve video haber oylaması başladı. AA Rize İl Sorumlusu Muhittin Sandıkçı’nın fotoğrafladığı ve The Guardian’da da yayınlanan “Minarede yaşayan kara ağaçkakan” fotoğrafı tüm dünyada yarışıyor.

Anadolu Ajansı'nın Haziran ayı fotoğrafları oylamasında Rize'de çekilen ve Dünya’da nadir görülen türlerden " Kara ağaçkakan" da var.

Dünyada nadir görülen türlerden kara ağaçkakan 4 yıldır Rize`de Kurtuluş köyündeki Merkez cami minaresindeki havalandırmada yaşıyor.

AA Rize Bürosu tarafından haberleştirilen ve Rize İl Sorumlusu Muhittin Sandıkçı’nın fotoğrafladığı kare, AA’nın Haziran ayı yarışmasında Türkiye'de yaşam kategorisindeki 21 fotoğraf arasında yer aldı.

İnternet üzerinden 7 Temmuz Perşembe günü 17.00'ye kadar sürecek yarışmada Muhittin Sandıkçı’nın “4 yıldır cami minaresinin havalandırmasında yaşıyor” kara ağaçkakan fotoğrafına oy vererek desteklerinizi bekleriz.

dunyada-nadir-gorulen-turlerden-kara-agackakan-4-yildir-rizede-kurtulus-koyundeki-merkez-cami-minaresindeki-havalandirmada-yasiyor.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.