Rize’de CHP’li Encümen Adayını Yayına Çıkaran Fox Tv, Milletvekili Adayını Dışarıda Unuttu! VİDEO İZLE

Rize’de CHP’li Encümen Adayını Yayına Çıkaran Fox Tv, Milletvekili Adayını Dışarıda Unuttu! VİDEO İZLE
Fox Tv'den İsmail Küçükkaya'nın Rize'den canlı yayın yaptığı "Çalar Saat" programında emekli öğretmen olarak konuşan kişi bakın kim çıktı.

30 Mart 2014 Yerel seçimlerinde CHP'den Rize Belediyesi Encümen Adayı olan Rize Eski Milli Eğitim Müdürlerinden (Rize’nin 24. Milli Eğitim Müdürü) Fevzi Altıkanoğlu, katıldığı canlı yayında siyasetçi kimliğini unuttu emekli öğretmen olarak sade bir vatandaş rolü yaptı!

fevzi-altikanoglu-chp-rize-encumen-adayi-001.jpg

Fox Tv’de İsmail Küçükkaya’nın dün sabah Rize’den canlı yayınlanan ve Ak Parti ile iktidar karşıtı kişilere söz hakkı verilip iktidar yanlısı vatandaşların konuşmalarının kesilmesi sonucu vatandaşlar durumu protesto etmiş ve “Recep Tayyip Erdoğan” sloganları atarak yayının yarıda kesilmesini sağlamıştı. Slogan atan vatandaşların tepkisinin haksız olmadığı programda konuşan kişiler arasında CHP’li siyasetçilerin yer almasıyla ortaya çıktı.

fevzi-altikanoglu-kenan-biyik.jpg

30 MART 2014 YEREL SEÇİMLERİNDE CHP’DEN RİZE BELEDİYESİ İÇİN 4. SIRA ENCÜMEN ADAYI OLDU

30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden Rize Belediyesi 4. Sıra Encümen Adayı olan Rize Eski Milli Eğitim Müdürlerinden Fevzi Altıkanoğlu, Fox Tv’nin dün sabah Rize’de İsmail Küçükkaya’nın canlı yayınlanan “Çalar Saat” adlı programına masum bir emekli öğretmen rolü yaparak, CHP siyasi kimliğini gizledi ve sıradan bir vatandaşmış gibi katılarak Atatürkçü emekli öğretmen nidasıyla Ak Parti iktidarını eleştiren açıklamalarda bulundu.

İŞTE 30 MART 2014 YEREL SEÇİMLERİ CHP'NİN RİZE BELEDİYESİ ENCÜMEN ADAYLARI (4. SIRAYA DİKKAT)

2.20140221000741-001.jpg

Program sunucusu İsmail Küçükkaya da sözde Altıkanoğlu’nun siyasi kimliğinden habersizcesine sorular yöneltirken, CHP Belediye Encümen Adayını çıkardığı programa yine hiç haberi yokmuşcasına CHP Rize Milletvekili Adaylarını da eğitimci ve iş adamı sunumuyla çıkarmaması “CHP’li Belediye Encümen Adayını canlı yayına çıkarmayı unutmadı ama CHP’li milletvekili adaylarını canlı yayına çıkarmayı unuttu” şeklinde yorumlandı.

fevzi-altikanoglu-ile-mine-orhon.jpg

YAYINDAN ÖNCE CANLI YAYINA KATILMALARI İÇİN MUHALEFETE BİLGİ VERİLDİĞİ VE KATILIMCILARIN ÖZELLİKLE SEÇİLDİĞİ DOĞRULANDI!

Dün sabah Rize’den canlı yayınlanan ve Ak Parti aleyhinde yer alan konuşmacılara yer verip, hükümeti öven konuşmacıların yayınını reklam ve vtr ile kestiğinden duruma tepki gösteren vatandaşların “Recep Tayyip Erdoğan” sloganları atması üzerine yayınını yarıda kesen Fox TV’nin muhalefet partilerinin Rize temsilciliklerine gelmeden önce haber verdikleri de CHP’li Belediye Encümen Adayını programın hemen başında yayına çıkarmasıyla netlik kazandı.

fevzi-altikanoglu-ile-kenan-biyik-2.jpg

SİYASETÇİ OLDUĞUNU UNUTTU SADE BİR VATANDAŞ ROLÜNE GİREREK EMEKLİ ÖĞRETMEN OLDUĞU AKLINDA KALDI

16 Aralık 1980 ile 20 Nisan1984 yılları arasında yaklaşık 3,5 yıl Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevinde bulunan Fevzi Altıkanoğlu, kendi deyimiyle emekli öğretmen ne hikmetse siyasetçi olduğunu programdaki konuşması boyunca hatırına getirememiş ve 1 yıl önce CHP’den Rize Belediyesi Encümen Adayı olduğunu da unutuvermiş. Ne yazık ki ilerlemiş yaşına rağmen  rağmen, 7 Haziran’da yapılacak olan Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesi Rize’de seçim çalışmalarında bulunan CHP 1. Sıra Rize Milletvekili Adayı Kenan Bıyık’ın her gittiği seçim bölgesindeki çalışmalara katılmayı unutmayan Rize Eski Milli Eğitim Müdürü Fevzi Altıkanoğlu, Rize’den canlı yayın yapan Fox TV’de İsmail Küçükkaya’nın “Çalar Saat” programında siyasi kimliğini bir türlü hatırlayamadığı gibi ülkesini, milletini seven sade bir vatandaş ve emekli öğretmen nidasıyla programı izleyenleri kandırma yoluna gitti.

fevzi-altikanoglu-ile-kenan-biyik-6.jpg

Programın hemen başlarında yayına katılan Altıkanoğlu’nun unuttuğu siyasi kimliğini bizler kendisine hatırlatırken Altıkanoğlu, canlı yayında emekli öğretmen ve Atatürkçü olduğu ifadesinde bulundu.

Altıkanoğlu, her fırsatta hükümeti eleştirdiği konuşmasında spiker Küçükkaya’nın da ara ara yönlendirmesiyle tam bir vatanseverlik! örneği sergilediği konuşmasında “Arzu ve isteklerimiz çok. Şahsi isteklerimizi bir tarafa bırakmış durumdayız. Ülkemizin geleceği önemli, bütünlüğü önemli, etnik grupların kardeş içerisinde barış içerisinde yaşaması önemli” ifadelerine yer verdiğinde ise sunucu büyük bir şans eseri olsa gerek tamda konu hakkında hazırda bir haberleri bulunduğu ifade ederek ilgili haberi yayına verdi ardından ise programa kaldığı yerden devam etti.

fevzi-altikanoglu-ile-kenan-biyik-7-001.jpg

SÖZDE SADE VATANDAŞ TİPLEMESİYLE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN MEMLEKETİNDEN HÜKÜMETE ELEŞTİRİ

İktidarı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın memleketinde kötülemek ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hemşerilerinin de Ak Parti’den şikayetçi oldukları izlenimini vermek isteyen spiker Küçükkaya’nın “Milli Eğitimin nasıl gittiğine ve milli eğitimde ne değiştiği”ne dair soru yönelttiği CHP’li siyasetçi Fevzi Altıkanoğlu, yöneltilen soruya ise yine sade bir emekli öğretmenmiş izlenimiyle cevap vererek, “Milli Eğitim, Türk Milli Eğitimin amaçlarından maalesef saptı. Atatürk ilkeleri ve devrimleriyle çağdaşlaşmadan çok uzaklaştı. Ülkemizin geleceği için iyi gitmiyor eğitim. Bunu muhakkak siyasilerin düzeltmesi gerekir. Zihniyet değişti. Cumhuriyeti sevmeyenler. Özür dileyerek söylüyorum. Cumhuriyeti sevmiyorlar işte.” Şeklinde cevap verdi.

fevzi-altikanoglu-ile-kenan-biyik-3.jpg

MUHAFAZAKAR KESİME ŞİRİN GÖZÜKME NUMARASI

Profesyonelce hazırlanmış senaryoda muhafazakar kesime de şirin gözükmek adına imam hatiplerde de öğretmenlik yaptığını ve imam hatip okullarına da ihtiyaç olduğunu sözlerine ekleyen Altıkanoğlu, tam bir Rizeli muhafazakar, milliyetçi izlenimi oluşturmaya çalışarak Ak Parti iktidarını eleştiren açıklamalarına şöyle devam etti: Ben şimdi imam hatiplerde de öğretmenlik yaptım, idarecilik yaptım. Onlarda bizim okullarımız. Onlara da ihtiyaç vardır ama o okullarda da müfredat programları Türk Milli Eğitimin açmaları doğrultusunda işler yapılması gerekir, başka türlü olmaz. Bilimsel eğitimden uzaklaşıyoruz. Bu ülkeyi bize kazandıran Atatürk ve silah arkadaşlarının fikir yapılarından uzaklaşıyoruz. Hurafelere çok dalıyoruz. Daima Kurtuluş Savaşı verenleri kötülüyoruz biz bu millete. Yalan söylüyoruz. Siyasiler özellikle kusura bakmasınlar bizi birlikten, beraberlikten ve kardeşlikten uzaklaştırıyorlar, kutuplaştırıyorlar. Elhamdülillah hep Müslümanız. İslamın ruhunu çok iyi biliyoruz. Allahın varlığından, birliğinden, hikmet sahibi olduğuna hepimiz inanıyoruz. Şimdi Atatürk olmasaydı ve silah arkadaşları olmasaydı bu ülke olmayacağı kanaatine tabi bizim dedelerimiz de vardı. O zaman bir Kuvayi Milliye ruhu ardı. O ruh maalesef bugünkü siyasi iktidarda yoktur. Özür dileyerek tekrar söylüyorum. Korkmuyorum da Allah’tan başka. Korkacak bir şey yok ama şimdi bizim siyasiler şu an ki siyasiler Çanakkale Harbinin dışında diğer harpleri neredeyse kabul etmiyor. Mesela Kurtuluş Savaşı Harbini kabul etmiyor gibime geliyor. Mesela 22 gün 22 gece süren Sakarya Harbini kabul etmiyorlar gibime geliyor. Hiç dile getirmiyorlar. Atatürk’ün devrimlerini kabul etmiyorlar. 1., 2. İnönü Zaferini kabul etmiyorlar. Lozan’ı kabul etmiyorlar. Kusura bakmasınlar ve okumuyorlar tek taraflı okuyorlar. Pozitif bilimden okuyorlar.

fevzi-altikanoglu-ile-kenan-biyik-4.jpg

SPİKER KÜÇÜKKAYA’DAN USTACA OYUN!

CHP’li Encümen Adayı ve Kenan Bıyık’ın seçim çalışmalarında yer alan CHP’li siyasetçi Rize Eski Milli Eğitim Müdürü Fevzi Altıkanoğlu’nun konuşmalarının ardından durumdan habersizmişcesine davranan ve Altıkanoğlu’nu sade bir emekli öğretmen olarak izleyicilerine aktarmaya çalışan spiker İsmail Küçükkaya, izleyicilerini kandırma adına “Bakın sevgili seyirciler konuşan bir öğretmenimiz kendiliğinden geldi ben tanımam etmem. Yani Türkiye’nin psikolojisini halini böyle konuşmamız gerekiyor. Biz burada her türlü insanla konuşmaya çalışıyoruz. Hocamız da geldi özgüven içinde sağolsun Varolsun binlerce kez teşekkür ediyorum” sözlerini sarfetti.

fevzi-altikanoglu-ile-kenan-biyik-5.jpg

fevzi-altikanoglu-ile-kenan-biyik-8.jpgrizede-gorev-yapan-ilk-25-milli-egitim-muduru.jpg