Rize’de “Çizimlerle 40 Hadis” Yarışmasında Ödüller Verildi

Rize’de “Çizimlerle 40 Hadis” Yarışmasında Ödüller Verildi
TÜGVA Rize Şubesi tarafından düzenlenen “Çizimlerle 40 Hadis” konulu resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Ortaokul Koordinatörlüğü tarafından 2016-2017 eğitim öğretim yılında Türkiye genelinde düzenlenen ve Hadislerin hayatımızdaki yeri ve önemini anlatan "Çizimlerle 40 Hadis" konulu resim yarışmasında Rize’de dereceye girenlere ödülleri Türkiye Gençlik Vakfı Rize İl Başkanlığı binasında “Demli Muhabbet” adında düzenlenen programda verildi.

150 eserin yarıştığı yarışmada ilk üçe giren öğrencilerin ödüllerini Güneysu Kaymakamı Davut Düzgün verirken, Rize birinciliğini elde eden Rümeysa Ayar’a tam altın, il ikincisi olan Elif Kahramanoğlu’na yarım altın, üçüncülüğü elde eden M.Eren Furtuna’ya ise çeyrek altın ödülü verildi.

tugvanin-rize’de-“cizimlerle-40-hadis”-yarismasinda-oduller-verildi-(2).jpg

Ödül töreni öncesi bir konuşma gerçekleştiren Kaymakam Davut Düzgün, TÜGVA’nın çalışmalarını beğenerek yakından takip ettiğini belirterek, hızla büyüyen ve derdi davası ülkesi ve milletine hizmet edecek iyi bir gençlik yetişmesinde aktif rol üstlenen TÜGVA’nın Türk gençliği için yol gösterici olduğunu söyledi. Konuşmasında genç sivil toplum kuruluşlarının öneminden de bahseden Kaymakam Düzgün, bu anlamda TÜGVA Rize’nin iyi işlere, başarılı çalışmalara imza attığını belirtti. Gençlere ve öğrencilere bilgi ve tecrübelerinden oluşan bazı tavsiyelerde bulunan Düzgün, konuşmasını başarılı çalışmaları dolayısıyla İl Başkanı Muhammet Yıldız’a teşekkür ederek tamamladı.

tugvanin-rize’de-“cizimlerle-40-hadis”-yarismasinda-oduller-verildi-(1).jpg

TÜGVA Rize İl Başkanı Muhammet Yıldız ise selamlama konuşmasında Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Ortaokul Koordinatörlüğü  tarafından gerçekleştirilen bu yarışmanın öğrencilerin gelişimlerine olumlu yönde katkı sağladığını kaydetti. Gençlere hizmet etmenin kendileri için onur verici olduğunu belirten Yıldız, davası Millet ve Vatan sevgisi olan geçler yetiştirmek için çalışmalarını aralıksız sürdüreceklerini ifade etti.

tugvanin-rize’de-“cizimlerle-40-hadis”-yarismasinda-oduller-verildi-(3).jpgtugvanin-rize’de-“cizimlerle-40-hadis”-yarismasinda-oduller-verildi-(4).jpgtugvanin-rize’de-“cizimlerle-40-hadis”-yarismasinda-oduller-verildi-(6).jpgtugvanin-rize’de-“cizimlerle-40-hadis”-yarismasinda-oduller-verildi-(5).jpg

tugvanin-rize’de-“cizimlerle-40-hadis”-yarismasinda-oduller-verildi-(7).jpg