Rize’de Çocuklar Hacivat – Karagöz’le Eğlendi

Rize’de Çocuklar Hacivat – Karagöz’le Eğlendi
Rize Belediyesi Gençlik Merkezi ve Bilgi Evi (RİBEGEM) tarafından düzenlenen Hacivat – Karagöz sahne oyunu ile çocuklar eğlenceli dakikalar yaşadı.

Rize Belediyesi Gençlik Merkezi ve Bilgi Evi (RİBEGEM), Ramazan etkinlikleri kapsamında geleneksel kültürümüzün ortaoyunu “Karagöz-Hacivat” oyunu ile dopdolu bir salonda İsmail Kahraman Kültür Merkezinde çocukları hem eğitti hem de doyasıya eğlendirdi.

Türk kültürünün en köklü geleneksel değerlerinden olan 'Karagöz ve Hacivat' gölge oyunu, öğrencilere trafik kuralları ile ilgili ders verdi. Çocuklar gösteriyi ilgiyle izledi. Karagöz ile Hacivat'ın esprileriyle gülüp eğlenen çocuklar gösteriyi çok beğendiklerini söyledi.

Keyifli program, günün anısına hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.

rizede-cocuklar-hacivat-karagozle-eglendi.jpg

harun-mertoglu-rize-milletvekili-aday-adayi-004.jpg

Kaynak:Zeynep Taylan

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.