Rize'de Çocuklar “Hayallerin Bayramı”nı Çizdi, Hayallerine Kavuşacaklar!

Rize'de Çocuklar “Hayallerin Bayramı”nı Çizdi, Hayallerine Kavuşacaklar!
AK Parti Gençlik Kolları Genel Merkezi tarafından hazırlanan ve Rize’de de yapılan “Hayallerin Bayramı” adlı proje ile çocuklar Ramazan Bayramı’nda hayallerine kavuşacak.

Ak Parti Gençlik Kolları Genel Merkezi tarafından Halkla İlişkiler ve Ar-Ge Eğitim Birimleri tarafından 81 ilde yürütülen “Hayallerin Bayramı” projesinin ilk etabı Rize’de de gerçekleştirildi. Ramazan Bayramı öncesi 5-12 yaş arası 50 çocuk, dağıtılan resim kağıdı ve boyaların ardından çizdikleri hayalleri AK Gençler tarafından kendilerine alınarak, çocuklar hayallerine kavuşturulacak.

hayallerinin-bayramini-cizdiler-(2).jpg

Rize Sahil Camii’nde 5-12 yaş aralığında 50 kadar çocukla yürütülen projede çocuklara ramazan ayının bilincinin aşılanması, cami sevgisinin kazandırılması ve birlik beraberliğin tesis edilmesi ve cami içinde çocukların da yeri olduğunun onların da bunun farkına varmasını sağlamak amacıyla başlatılan ‘Hayallerin Bayramı’ projesi kapsamında 50 çocuk, istedikleri Ramazan Bayramını çizdiler.

hayallerinin-bayramini-cizdiler-(4).jpg

Proje hakkında açıklama yapan Ak Parti Rize İl Gençlik Kolları Halkla İlişkiler Başkanı Meryem Börekçi; “Mensubu olduğumuz ve olmaktan da her zaman gurur duyduğumuz Adalet ve Kalkınma Partisi olarak çocuklarımıza ve gençlerimize sadece geleceğimiz olarak bakmıyoruz aynı zamanda onlarla bugün de elimizden geldiği kadar ilgilenmeye çalışıyoruz, çünkü 2023’ü, 2071’in fikir temellerini bizler atacağız ama o gün taş üstüne taş koyacak olan bu gençler olacaklardır. Bugün burada çocuklarımızın hayallerini çizmelerini istedik daha sonra elimizden geldiği kadarı ile onlara çizdikleri hayallerini hediye etmeye çalışacağız.” diye konuştu.

hayallerinin-bayramini-cizdiler-(1).jpg

Proje, katılımcı çocuklar, aileleri ve İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyelerinin katılımı ile yapılan iftar programı ile Ramazan Bayramında da devam etmek üzere sonlandırıldı.

hayallerinin-bayramini-cizdiler-(3).jpg

hayallerinin-bayramini-cizdiler-(7)-001.jpghayallerinin-bayramini-cizdiler-(5)-001.jpghayallerinin-bayramini-cizdiler-(6).jpg

hayallerinin-bayramini-cizdiler-(9).jpghayallerinin-bayramini-cizdiler-(10).jpghayallerinin-bayramini-cizdiler-(12).jpg

hayallerinin-bayramini-cizdiler-(13).jpghayallerinin-bayramini-cizdiler-(14).jpghayallerinin-bayramini-cizdiler-(15).jpg

hayallerinin-bayramini-cizdiler-(11).jpg