Rize’de Çocuklar Pony Atlarıyla Eğlenecek

Rize’de Çocuklar Pony Atlarıyla Eğlenecek
Türkiye Jokey Kulübü ve Rize Belediyesi işbirliğinde Pony Atları, çocuklarla buluşacak. Çocuklar 2 gün sürecek bu etkinlikte Pony Atlarını görmenin ve atlarla ücretsiz gezinti yapmanın mutluluğunu yaşayacak.

Türkiye Jokey Kulübü, “Pony Club Şehrinize Geliyor” projesi kapsamında Pony Club TIR’ı ile İstanbul’dan çıkarak Anadolu’yu geziyor. Bu kapsamda Rize Belediyesi işbirliğiyle Rize’de 2 günlük etkinlik programı düzenlenecek.

Rize’de çocukların Pony Atlarıyla buluşması programı 17 Temmuz Salı ve 18 Temmuz Çarşamba günü Sahil Dolgu Alanında 17.00 – 21.00 saatleri arasında ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.

‘Pony Club Şehrinize Geliyor’ projesinde çocukların Pony’lerle tanışması ve at binmelerinin yanı sıra boyama etkinlikleri, yarışmalar ve çeşitli oyun faaliyetleriyle festival tadında gerçekleştirileceği bildirildi.

Türkiye Jokey Kulübü, misyonları arasında yer alan At sevgisinin küçük yaşlarda edinilmesine yönelik, çocuklar için hazırladığı ‘Pony Club Şehrinize Geliyor’ projesini hayata geçirmişti. Proje, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın destekleriyle 18 Haziran’da İstanbul Veliefendi Hipodromu’ndan başlatılmış ve 75 günde 24 ilde hayata geçirilecek.

pony-atlari-rizeye-geliyor.jpg