Rize'de Cumhurbaşkanı Erdoğan Heyecanı

Rize'de Cumhurbaşkanı Erdoğan Heyecanı
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 4 ilin il kongresine katılmak üzere 24 Mart'ta bölgeye gelecek. Erdoğan'ın Ordu kongresinden sonra Rize'ye gelmesi bekleniyor.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Samsun, Ordu, Giresun ve Trabzon il kongrelerine katılmak üzere 24 ve 25 Mart'ta bölgeye gelecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu illerdeki kongreler dolayısıyla bölgeye gelecek olması nedeniyle babaocağı Rize'yi heyecan sardı. Erdoğan'ın 24 Mart'taki Ordu kongresinin ardından Rize'ye gelmesi ve geceyi Rize'de geçirdikten sonra 25 Mart'ta yapılacak Giresun ve Trabzon kongrelerine Rize'den gitmesi bekleniyor.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 18 Kasım 2017 tarihinde Rize'den startı verdiği il kongrelerine katılmaya devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan 24 Mart'ta Samsun ve Ordu, 25 Mart'ta ise Giresun ve Trabzon kongrelerine katılacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bölgedeki ilk durağı Samsun olacak. Erdoğan, 24 Mart Cumartesi günü saat: 12.00'da Tekkeköy ilçesindeki Yaşar Doğu Spor Salonunda yapılacak olan Samsun il kongresine katıldıktan sonra aynı gün Ordu'ya geçecek ve Altınordu ilçesindeki Durugöl Spor Salonunda saat: 15.00'da gerçekleşecek Ordu İl Kongresine katılacak.Kongrenin ardından ise Erdoğan'ın geceyi geçirmek üzere babaocağı Rize'ye gelmesi ve 25 Mart Pazar günü Giresun 19 Eylül Kapalı Spor Salonunda saat: 12.00'de yapılacak olan Giresun İl Kongresine Rize'den gitmesi bekleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Giresun il kongresinin ardından ise Trabzon'a geçecek ve Saat: 15.00'da Hayri Gür Spor Salonunda yapılacak Trabzon İl Kongresine katılacak.