Rize’de Dağ Kayağı Türkiye Şampiyonası Heyecanı Başlıyor!

Rize’de Dağ Kayağı Türkiye Şampiyonası Heyecanı Başlıyor!
Türkiye Dağcılık Federasyonu tarafından Rize'nin İkizdere ilçesinde düzenlenecek olan Dağ Kayağı Türkiye Şampiyonası, bugün ve yarın tüm hızıyla devam edecek.

Rize’nin İkizdere ilçesi Cimil Köyü'nde Türkiye Dağcılık Federasyonu, Rize Valiliği ve Rize Belediyesi'nin ortaklaşa düzenlediği Gençler-Büyükler 2024 Türkiye Şampiyonası ve Uluslararası Açık Dağ Kayağı Yarışması heyecanı yaşanacak.

Bugün Hız Yarışları:

Bugün saat 11:00'da hız yarışlarının startı ile başlayacak şampiyonada, dereceye girecek sporcular için ödül töreni saat 15:00'te gerçekleşecek.

Yarın Bireysel Yarışlar:

Şampiyonanın ikinci günü olan yarın (Cuma) ise saat 11:30'da bireysel yarışlar düzenlenecek. Yarınki ödül töreni ise saat 16:00'da gerçekleştirilecek.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum