Rize’de Defterdarlık ve Maliyeye Yeni Hizmet Binası

Rize’de Defterdarlık ve Maliyeye Yeni Hizmet Binası
Rize’de Valilik binası içinde hizmet veren defterdarlık ile geçici olarak eski Zihni Derin İlköğretim Okulunda hizmet veren vergi daireleri için yeni hizmet binası yapılacak.

Rize’de Mermerdelen Mahallesi Rize Otogarı yanında bulunan ve yakın tarihte Rize Cumhuriyet Polis Merkezi olarak kullanılan eski Bağ-Kur binası ile hemen yanındaki eski Rize Liman Başkanlığı binasının yerine Defterdarlık ve Maliye binası yapılacak.

Aralık ayı içerisinde ihaleye çıkacağı öğrenilen yeni binanın inşaatının tamamlanmasıyla Valilik binası içinde hizmet veren Rize Defterdarlığı ile geçici olarak eski Zihni Derin İlköğretim Okulunda hizmet veren Kaçkar ve Yeşilçay Dergi Daireleri de yeni binada hizmet vermeye başlayacak.

rizede-defterdarlik-ve-maliyeye-yeni-bina-3.jpgrizede-defterdarlik-ve-maliyeye-yeni-bina-4.jpgrizede-defterdarlik-ve-maliyeye-yeni-bina-2.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
19 Yorum