Rize'de Değişim Zamanı

Rize'de Değişim Zamanı
Rize Belediye Başkan Aday Adayı Yunus Köroğlu, Rize'de hep beraber değişim zamanı yaşanacağını kaydetti.

Rize Belediye Başkan Aday Adayı Yunus Köroğlu, bir dönemde görev bulunduğu STK’ların kendisi için çok önemli olduğunu ifade ederek Rize’deki STK’ları ziyarette bulundu.

Köroğlu, STK ziyaretleri kapsamında Rize Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erdoğan, Rize Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (RSMMMO) Başkanı Muammer Berberoğlu, Memur Sen Rize Şubesi Başkanı Resul Usta, Rize Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muammer Atılgan,  Rize Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Güven Aksoy, Rize Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Muzaffer Turan ile yönetim kurulu üyelerine ziyarette bulundu.

yunus-koroglu-stk-ziyareti-10.jpg

Ziyaretlerinde ortak bir açıklamada bulunan ve Rize Ticaret ve Sanayi Odası’nda bir dönem yönetim kurulu üyeliği ile meclisinde görev yaptığını ifade eden Köroğlu, Sivil Toplum Örgütlerinin kendisi için çok önemli olduğunu kaydederek, “Kaliteli bir yaşam için Rize’yi sosyal, kültürel, ekonomik, mimari, insani ve idari olarak daha iyiye, ileriye hep beraber el ele taşıyacağız. Muhakkak 3 ayda bir STK temsilcileriyle birlikte değerlendirme toplantıları yapacağız.” dedi.

yunus-koroglu-stk-ziyareti-2.jpg

Köroğlu, STK ziyaretleri kapsamında STK’ların yakın ilgisine  müteşekkir olduğunu ve Rize’de hep beraber yaşadıklarını ifade ederek “Seçildiğim taktirde Rize’de hep beraber değişim zamanı olacak. Benimle herkes konuşabilecek.” diye konuştu.

yunus-koroglu-stk-ziyareti-1.jpg

STK temsilcileri ise Köroğlu’nun ziyaretinden büyük mutluluk duyduklarını kaydederek Köroğlu’nun STK’lar ile birlikte çalışmak istemesinin Rize için önemli bir çalışma olacağını belirttiler.

yunus-koroglu-stk-ziyareti-3.jpg

yunus-koroglu-stk-ziyareti-4.jpg

yunus-koroglu-stk-ziyareti-5.jpg

yunus-koroglu-stk-ziyareti-6.jpg

yunus-koroglu-stk-ziyareti-7.jpg

yunus-koroglu-stk-ziyareti-8.jpg

yunus-koroglu-stk-ziyareti-9.jpg