Rize'de Dehşet Yangın ! VİDEO İZLE

Rize'de Dehşet Yangın ! VİDEO İZLE
Rize'de bir binanın çatı katında çıkan yangın tehlike yaşattı.

Rize'nin Eminettin Mahallesi'nde Tahtakale Alışveriş Merkezi'nin yanındaki 6 katlı binanın çatı katında çıkan yangın tehlike yaşattı. Yangına müdahale eden Rize belediyesi itfaiye araçlarının arıza yapması sonucu yangın söndürülemezken yangın giderek şiddetini artırdı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

rizede-yangin-4.20140409193011.jpg

rizede-yangin-(9).jpg

Çok sayıda vatandaş yangın mahalline toplanırken vatandaşlar itfaiye aleyhinde protestolarda bulundu.

Öte yandan yangının bir alt katında yaşayan bir kişinin yangın sırasında balkonda asılı duran çamaşırlarını toplamaya çalıştığı görüldü.

Yangında evde bulunan biri bedensel engelli iki yaşlı kişi, vatandaşların yardımı ile yanan evden çıkartıldı

rizede-yangin-61.jpg

Il merkezine bağlı Eminettin Mahallesi’ndeki bir binanın en üst katındaki dairede elektrik kontağından kaynaklı yangın çıktı. Vatandaşların polis ve Rize Belediyesi’ne bağlı itfaiye ekiplerine haber vermesi üzerine ekipler olay yerine ancak yarım saat sonra gelebildi. 5 itfaiye aracının geldiği olay yerinde, yangın, sadece bir itfaiye aracı ve itfaiye görevlisinin püskürttüğü tazyikli su ile söndürülmeye çalışıldı.

rizede-yangin-3.jpg

Ekiplerce su hortumundan yangının oluştuğu alana kadar su püskürtülememesi yangının daha da büyümesine neden oldu. Olay yerinde toplanan vatandaşlar, itfaiye ekiplerinin yangına müdahalede yetersiz kalması üzerine büyük tepki gösterdi. Vatandaşlar alkış tutarak ekipleri protesto etti. Can kaybının yaşanmadığı yangında iki apartman dairesi tamamen kül olurken itfaiye ekipleri yangın sonrası soğutma işlemi yaptı.

Polis ekipleri ise apartmandaki vatandaşları güvenli bir şekilde dışarıya çıkarmaya çalıştı.

rizede-yangin-2.jpg

rizede-yangin-1.jpg

rizede-yangin-53.jpg

İLGİLİ HABERİMİZ

Rize Belediyesi Yangın Zararını Ödeyecek

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ