Rize'de Demokrasi Nöbeti Sürüyor

Rize'de Demokrasi Nöbeti Sürüyor
Rize'de vatandaşlar, 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'ndaki demokrasi nöbetini sürdürüyor.

Rize'de, 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nda ellerinde Türk bayraklarıyla toplanan vatandaşlar saygı duruşunda bulunup, İstiklal Marşı'nı okudu. Vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve hükümet lehine slogan attı.

Burada düzenlenen programa, Ak Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, İlçe Başkanı Sadettin Türüt, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Kazancı ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

demokrasi-nobeti-rize-(7)-004.jpg

15 Temmuz akşamından bu yana FETÖ'nün darbe girişimine tepki amacıyla tutulan "demokrasi nöbeti"ne katılan 80 yaşındaki Balkız Holoğlu, vatandaşların ilgi odağı oldu.

Türk bayrağıyla meydana gelen Holoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, 15 Temmuz akşamından bu yana vatanı korumak ve Recep Tayyip Erdoğan'a destek vermek için meydana geldiğini belirterek, "Erdoğan'ı çok seviyorum. Onu Allah başımızdan eksik etmesin." dedi. 

demokrasi-nobeti-rize-(5)-006.jpgdemokrasi-nobeti-rize-(4)-004.jpgdemokrasi-nobeti-rize-(8)-005.jpgdemokrasi-nobeti-rize-(6)-004.jpg

demokrasi-nobeti-rize-(1)-004.jpgdemokrasi-nobeti-rize-(2)-004.jpgdemokrasi-nobeti-rize-(3)-005.jpgdemokrasi-nobeti-rize-(9)-005.jpg