Rize’de Demokrasi Nöbeti’nde Ünlüler Geçidi Olacak

Rize’de Demokrasi Nöbeti’nde Ünlüler Geçidi Olacak
Rize’ye gelecek olan Türk futbolunun efsane isimleri 4 Eski Milli futbolcu ile 14 ünlü sanatçı Rize’de Demokrasi Nöbetine katılacak.

Adalet ile Gençlik ve Spor bakanlıkları iş birliğiyle yürütülen "Futbolun Efsaneleri Genç Hükümlülerle Buluşuyor" projesi kapsamında Rize’ye gelecek olan Türk futbolunun efsane isimleri Eski Milli futbolcular Ali Gültiken, Tanju Çolak, Ergün Pembe ve Hami Mandıralı ile 14 ünlü sanatçı Rize’de Demokrasi Nöbetine katılacak.

FUTBOLCULAR BUGÜN, SANATÇILAR YARIN DEMOKRASİ NÖBETİNDE

Eski Milli Futbolcular Tanju Çolak, Ali Gültiken, Ergün Pembe ve Hami Mandıralı 4 Ağustos Perşembe akşamı (Bugün), ünlü sanatçılar Davut Güloğlu, Berdan Mardini, Doğuş, Ahmet Selçuk İlkan, Afrikalı Ali, Ahmet Koç, Ersin Düzen, Gezegen Mehmet, Hopdedik Ayhan, Saruhan Hünel, İsmail Özkan, Şenol İpek, Mustafa Topaloğlu ve Mehmet Akyıldız ise 5 Ağustos Cuma akşamı (Yarın), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla  tutulan 'demokrasi nöbeti'ne destek vermek üzere Rize’deki Demokrasi Nöbeti'ne katılacak.

Rize’deki Demokrasi Nöbeti, adı 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı olarak değiştirilen Cumhuriyet Meydanında saat: 20.00’de başlıyor.