Rize'de Denizde Kayık Alabora Oldu 1 Ölü

Rize'de Denizde Kayık Alabora Oldu 1 Ölü
Rize'nin Fener Mahallesinde bot türü kayıkla denize açılan yaşlı adam, kayığın alabora olmasıyla denizde boğuldu.

Olay, Rize'nin Fener Mahallesinde saat 08.30 sıralarında meydana geldi. Bot türü kayıkla denize açılan Kamil Reisoğlu (68), denizdeki dalgaların etkisiyle kayığın alabora olmasıyla bottan düşerek denizdeki kayalıklara çarptı ve boğularak hayatını kaybetti.

Durumu fark eden çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen Sahil Güvenlik ekipleri tarafından denizden cesedi çıkarılan yaşlı adamın hayatını kaybettiği belirlendi.

Kamil Reisoğlu'nun sabah namazını kıldıktan sonra balık tutmak için denize açıldığı öğrenildi. Reisoğlu'nun cesedi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Rize Adli Tıp Kurumu Şube Müdürlüğüne kaldırıldı.

Almanya'da uzun yıllar çalışıp buradan emekli olduktan sonra yılın belli zamanlarında Almanya ve İstanbul'da ikamet eden Reisoğlu, yazları ise memleketi Rize'de ikamet ediyordu.

2 erkek çocuğu babası olan Kamil Reisoğlu'nun çocuklarının Almanya'da yaşadığı, cenazenin ise yarın (Pazar günü) İkindi namazına müteakiben Rize Merkez Uzunköy Köyünde kılınıp, aynı köyde defnedileceği bilgisine ulaşıldı.

rizede-denizde-kayik-alabora-oldu-kamil-reisoglu-hayatini-kaybetti-(8).jpgrizede-denizde-kayik-alabora-oldu-kamil-reisoglu-hayatini-kaybetti-(9).jpgrizede-denizde-kayik-alabora-oldu-kamil-reisoglu-hayatini-kaybetti-(1).jpgrizede-denizde-kayik-alabora-oldu-kamil-reisoglu-hayatini-kaybetti-(2).jpg

rizede-denizde-kayik-alabora-oldu-kamil-reisoglu-hayatini-kaybetti-(3).jpgrizede-denizde-kayik-alabora-oldu-kamil-reisoglu-hayatini-kaybetti-(4).jpgrizede-denizde-kayik-alabora-oldu-kamil-reisoglu-hayatini-kaybetti-(5).jpgrizede-denizde-kayik-alabora-oldu-kamil-reisoglu-hayatini-kaybetti-(6).jpg