Rize’de Dereye Düşen Ummanlı Turisti Arama Çalışmaları Sürüyor

Rize’de Dereye Düşen Ummanlı Turisti Arama Çalışmaları Sürüyor
Rize'nin Çamlıhemşin ilçesinde fotoğraf çektirirken dereye düşen Ummanlı turisti arama çalışmalarına devam edildi.

Rize'nin Çamlıhemşin ilçesinde 3 Haziran günü dere kenarına inerek kaya üzerinde fotoğraf çektirirken ayağı kayarak dereye düşen ve bir daha kendisinden haber alınamayan Ummanlı turistin arama çalışmaları 7. gününde de devam ediyor.

AFAD öncülüğünde jandarma, JAK, deniz polisi ve sağlıkçılardan oluşturulan 25 kişilik ekip, Galer Düzü mevkisinde 3 Haziran'da fotoğraf çektirirken dengesini kaybederek dereye düşen Al Rawahi Favvzi Faız Zaid'i (49) arama çalışmalarını sürdürdü.

Ekipler, çalışmalarını Galer Düzü ile Çamlıhemşin arasındaki yaklaşık 22 kilometrelik mesafede gerçekleştirdi.

Suyun bulanıklığı ve debisinin yüksekliği nedeniyle zorlanan ekipler, kendilerini iple bağlayarak dereye girmeye çalıştı. Ekipler, zaman zaman dere üzerinde oluşan kar tünellerine girerek bölgede arama yaptı.

Zaid'in arkadaşları da arama çalışmalarını takip etti.

rizede-dereye-dusen-ummanli-turisti-arama-calismalari-suruyor-1.jpgrizede-dereye-dusen-ummanli-turisti-arama-calismalari-suruyor-2.jpgrizede-dereye-dusen-ummanli-turisti-arama-calismalari-suruyor-3.jpgrizede-dereye-dusen-ummanli-turisti-arama-calismalari-suruyor-4.jpgrizede-dereye-dusen-ummanli-turisti-arama-calismalari-suruyor-5-001.jpgrizede-dereye-dusen-ummanli-turisti-arama-calismalari-suruyor-6-001.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.